Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » U BIOSKOPE STIŽU “LOŠI MOMCI” KOJE ĆE SVI OBOŽAVATI!

U BIOSKOPE STIŽU “LOŠI MOMCI” KOJE ĆE SVI OBOŽAVATI!

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da od četvrtka, 28. aprila, na veliku radost male ali i velike publike, u naše bioskope stiže nova animirana avantura LOŠI MOMCI (THE BAD GUYS).
Ova zabavna animirana komedija, u kojoj će zasigurno uživati cela porodica u našim bioskopima prikazivaće se i sinhronizovano i titlovano.
Izaberite verziju koja vam najviše odgovara i uživajte u vratolomijama, na prvi pogled opasnih ali u dubini duše dobroćudnih junaka ovog sjajnog filmskog ostvarenja.

Premijera sinhronizovane verzije filma zakazana je za četvrtak 28. april u 18 časova u bioskopu Cineplexx 4D Delta City. Premijeri će prisustvovati glumci koji su pozajmili glasove glavnim likovima iz filma Marko Marković, Aleksandar Gligorić, Milan Antonić, Dragan Vujić, Đurđina Radić, Jelena Jovičić, Milan Tubić i mnogi drugi. Reditelj sinhronizacije je glumac Marko Marković a karte za ovu premijeru su već puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx 4D Delta City.

Titlovanu verziju filma prikazivaće bioskopi Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Galerija, Cineplexx Big, CineStar Ada Mall, Cineplexx Promenada (Novi Sad) i CineStar Novi Sad.
Sinhronizovana verzija filma je dostupna u svim bioskopima.

O FILMU: Niko nikada nije bio tako neuspešan u pokušaju da bude dobar kao LOŠI MOMCI.

U novoj akcionoj komediji iz studija Drimvorks Animejšn, zasnovanoj na seriji najprodavanijih knjiga Njujork Tajmsa, krimi ekipa životinjskih odmetnika će pokušati svoju najizazovniju prevaru do sada — da postanu uzorni građani.

Nikada nije postojalo pet prijatelja tako ozloglašenih kao Loši momci— poletni džeparoš gospodin Vuk (dobitnik Oskara Sem Rokvel/Marko Marković), stručnjak za sefove gospodin Zmija (Mark Maron/Dragan Vujić), opušteni majstor prerušavanja gospodin Ajkula (Kreg Robinson/Aleksandar Gligorić), kratkofitiljni gospodin Pirana (Entoni Ramos/Milan Antonić) i vešta hakerka oštrog jezika, gospođa Tarantula (Akvafina/Đurđina Radić), poznatija kao „mreže“.

Ali kada je, nakon godina bezbrojnih pljački i nošenja titule najtraženijih zlikovaca na svetu, banda konačno uhvaćena, gospodin Vuk sklapa dogovor (koji nema nameru da održi) da ih sve spasi iz zatvora.

Pod tutorstvom svog mentora profesora Marmelade (Ričard Ajoadi/Milan Tubić), arogantnog (ali ljupkog!) zamorca, Loši momci počinju da zavaravaju svet da su se transformisali. Usput, međutim, gospodin Vuk počinje da sumnja da mu istinsko činjenje dobra može dati ono za čim je uvek potajno žudeo: prihvatanje. A kada novi zlikovac zapreti gradu, može li gospodin Vuk da ubedi ostatak bande da postanu… Dobri momci?

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top