Naslovna » Aktuelno » Upis na polugodišnje kurseve za decu predškolce-Equilibrio

Upis na polugodišnje kurseve za decu predškolce-Equilibrio

U Jezičkom centru EQUILIBRIO KIDS u toku je upis na polugodišnje kurseve engleskog, nemačkog, italijanskog i španskog jezika, namenjene deci predškolskog uzrasta (od 3 do 7 godina).

Kursevi stranih jezika za decu su dinamični, kreativni i bogati kvalitetnim nastavnim sadržajima, a deca se takvom načinu rada vrlo lako i brzo prilagode. Nastava je organizovana u četiri  različite starosne grupe i održava se u savremeno opremljenom i uređenom prostoru, koji osim što podstiče na rad, predstavlja i savršen prostor za razdraganu igru.

U prijatnoj, dinamičnoj i veseloj atmosferi, kroz igru, pesmu, recitaciju i glumu, polaznici našeg jezičkog centra usvajaju strani jezik na lak, spontan i potpuno prirodan način, razvijajući sve jezičke kompetencije u sredini koja podsticajno deluje na dete.

Nastava se odvija isključivo na stranom jeziku gde su naši polaznici aktivni učesnici u nastavnom  procesu. Deca imaju prilike da na ciljnom jeziku izraze svoje mišljenje o temama prilagođenim njihovom uzrastu i interesovanju i da podele ideje sa svojim drugarima. Na ovaj način, usmeno izražavanje postaje jezička veština koja se usvaja na spontan način.

OPŠTE INFORMACIJE O POLUGODIŠNJIM KURSEVIMA:
  • u ponudi su engleski, nemački, italijanski i španski jezik
  • kursevi počinju sredinom marta 2018. i traju do polovine juna 2018. godine
  • tempo rada je dva puta nedeljno
  • radimo po najsavremenijim programima za decu
  • mogućnost plaćanja na rate
  • veliki izbor termina radnim danima i vikendom

 

 

Nema komentara.

Scroll To Top