Naslovna » Dešavanja » VELIKI REGIONALNI STAND UP SHOW 12. OKTOBRA U KOMBANK DVORANI

VELIKI REGIONALNI STAND UP SHOW 12. OKTOBRA U KOMBANK DVORANI

POPULARNI STAND UP KOMIČARI IZ REGIONA NA VELIKOJ SCENI KULTNOG PROSTORA

Veliki “Regionalni stand up night” koji će okupiti neke od najpopularnijih stand up komičara iz regiona, a pod sloganom “Jer dan bez smeha je protraćen dan” biće održan 12. oktobra u  20:30 u Kombank Dvorani. Učesnici su popularni i priznati stand up komičari iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, koji će doprineti da u večeri komedije na sceni Kombank Dvorane zablistaju dobro raspoloženje, smeh i pozitivne vibracije.

Učesnici iz Srbije su Neša Bridžis, Srđan Jovanović, Srđan Olman, Dušan Varničić. Iz  Crne Gore Andrija Dabanović. Ispred Hrvatske beogradskoj publici će se predstaviti Vlatko Štampar, dok nam  iz Bosne dolazi Marko Puljiž.

Publici poručuju da će uživati u večeri humora i smeha, koji u enormnim količinama donose u srpsku prestonicu.

Karte su u prodaji na blagajni Kombank Dvorane i svim prodajnim mestima Ticketsa, a u nastavku pogledajte KRATKE BIOGRAFIJE učesnika show-a.

DUŠAN VARNIČIĆ

Dušan Varničić je momak iz Šida sa prebivalištem u Novom Sadu, a pokupio je najgore osobine oba grada. Upravo se zaposlio u prodavnici ribolovačke opreme, eto konačno neka korist od toga što ima gliste. Čovek koji je podigao celu halu na noge, mada je tek posle dokazano da je on izazvao požar. Njegove veze su kao fudbalski derbi – uvek bude povređenih. Od kada se bavi ovim duplirao se broj devojaka sa kojima je spavao. Spavao je sa još jednom. Osim Stand up komedije strasti su mu fudbal i kladionica, zbog čega i jeste mali i u dugovima, kao i njegova zemlja. Odrastao je uz samohranu majku iako se i otac sam hranio.

NENAD DANILOVIĆ ( NEŠA BRIDŽIS )

Nenad Danilović alijas Nesa Bridžis, jedan je od pionira srpke  stand up scene. Iza sebe u jedanaestogodišnjoj profesionalnoj karijeri ima preko 2000 nastupa iza sebe. Učesnik je mnogih velikih festivala kao i TV show emisija. Jedan je od najpopularnijih stand up komičara na Balkanu. Ovaj proslavljeni komičar voli da kaže  da je “Stand up život i život je standup”. Mnogi se pronalaze u njegovim pričama o ljudima, njihovim karakterima, buntovnički i bez predrasuda otkriva i razgoliti svaku predrasudu među ljudima, i voli da kaže “sve što vi niste, biću ja”. Svako ko dođe na njegov nastup ne može, a da ne ostane ravnodušan prema pricama i porukama, koje nam salje upravo Neša!  A vama poručuje: Kroz život veselog srca, uz dobar vetar u ledja!!!

MARKO PULJIŽ ( BIH )

Ovaj mladi komičar dolazi iz Bosne i Hercegovine. Svoj veliki uspeh doživeo je nastupom  na
Regionalnom festivalu stand up komedije koji je održan u Zagrebu u prepunoj koncertnoj dvorani „Lisinski“ pred oko 1800 ljudi.
Kako kaže, njegov “materijal” je univerzalan, ali i “halal ili košer, bez psovki i uvreda”. Imao je i preko stotinu nastupa širom regiona, od Slovenije do Makedonije.

VLATKO ŠTAMPAR ( HRVATSKA )

Ovaj momak izvršio je veliki uticaj na hrvatsku scenu stand up komedije svojim originalnim nastupom kroz koji se prožima  njegov uvrnut pristup svetu i bogata mašta. Kako kaže za sebe, brojne posetioce na svojim nastupima zasmejava zabranjenim perverzijama koje bi se izvan konteksta mogle smatrati kažnjivim delom.

Hrvatski mediji o njemu pišu s velikom radošću i kreativnim nabojem: “Iako on ne mora stand upat da bismo ga vidjeli, uočili, primijetili, iako on to često čini na našu doslovnu sreću. On je komičar, arhitekt, Međimurec. On je Štampar, Vlatko Štampar. Možda nije 007, ali je zato preko 200 centimetara visine”( wall.hr ).

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top