Platis 3=4 noci 2019
Naslovna » Dešavanja » Vilijeve avanture-premijera u Kombank dvorani

Vilijeve avanture-premijera u Kombank dvorani

 

Premijera sinhronizovanog animiranog filma „Vilijeva planeta“ – subotu 7. septembra u Kombank Dvorani

Šta se zbiva kada cela porodica putujući ka neistraženim prostranstvima van Zemlje, dospe do najudaljenijih planeta? Kada desetogodišnji dečak Vili pokušava da svojom snalažljivošću savlada sve prepreke koje mu nameće daleki i drugačiji svet.
Rasplet zanimljive priče otkriće nam uzbudljiva animirana avantura “VILIJEVA PLANETA“ čije je premijerno prikazivanje zakazano za subotu 7. septembra u 16h u Kombank Dvorani kada će se sa najmlađom publikom družiti učesnici sinhronizacije. Već naredne nedelje, od 12.septembra ova maštovita animacija naći će se u bioksopima širom Srbije.
Tročlanoj animiranoj porodici, čije avantura počinje negde daleko van Zemlje glasove pozajmljuju mladi domaći glumci među kojima su Ammar Mešić, Nina Janković, Rade Ćosić, a u ulozi Vilijevog drugara, robota Baka našao se popularni glumac Vladimir Kovačević.
Kada rezervna kapsula kosmičkog broda sleti na divlju i neistraženu planetu na kojoj će Vili morati, uz pomoć robota Baka da preživi do dolaska spasilačke misije: „Mislim da ce klince privuci, avantura i prijateljstvo dečaka i robota u izmisljenoj planeti. Mama kao i svaka mama, brine za svoje dete koje je upalo u nevolju igrom slučaja“, rekla je Nina Janković kojoj je pripala uloga majke i dodala: „Meni je mnogo lakse kad vezbam glasove kod kuce pred
mojim sinom, ali kad stvarno nesto sinhronizujem u studiu iskreno nije bas tako jednostavno kao sto se cini na prvi pogled. To je dobar trening za glumca i ja bih volela da imam vremena da se tome vise posvetim“
Film je nastao u francuskoj produkciji, od oprobanog autorskog tima koga čine rediteljErik Tosti (Éric Tosti) i scenaristi Žan Fransoa Tosti (Jean-François Tosti) iDavid Alo (David Alaux).
Njihovo interesovanje za animaciju javilo se još dok su bili studenti inspirisani radom majstora specijalnih efekata, amerikanca  Reja Harihausena (Ray Harryhausen).

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top