Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » VODITELJI FESTIVALA “BEOGRADSKO PROLEĆE” – MILENA VASIĆ I SRĐAN TIMAROV

VODITELJI FESTIVALA “BEOGRADSKO PROLEĆE” – MILENA VASIĆ I SRĐAN TIMAROV

VODITELJI FESTIVALA “BEOGRADSKO PROLEĆE” – MILENA VASIĆ I SRĐAN TIMAROV

Poput mnogih ovogodišnjih učesnika festivala “Beogradsko proleće” koji će se učešćem na festivalu upisati u istoriju ove prestižne manifestacije- od  29. aprila i glumci Milena Vasić i Srđan Timarov biće  “ubeleženi” na tu prestižnu listu.  Njih dvoje će biti na glamuroznom, laskavom ali i odgovornom voditeljskom zadatku koji su tokom decenija trajanja festivala uspešno sprovodili Mića Orlović, Dunja Lango, Ljiljana Marković, Petar Slovenski, Dejan Đurović, Dušanka Kalanj, Željko Stefanović, Vesna Ilić, Dragana Katić, Nina Mudrinić i mnogi drugi poput legendarnih umetnika kao što su Minja Subota, Daliborka Stojšić, Mira Stupica, Mira Banjac.

Sedam dana pred događaj, ovo dvoje vrsnih i dokazanih umetnika, nisu krili radost i uzbuđenje zbog poverenja koje im je ukazano, ali i zbog toga što oboje vole i izuzetno cene ovaj festival.

Milena Vasić  poručuje da joj je velika čast što će biti voditelj prestižnog festivala: ” Mnogo sam srećna što se taj festival vraća, on je obeležio i moje detinjstvo, a mnogima od nas je sinonim za neko nostalgično i lepše vreme. Čast mi je što sam na mestu velikana tadašnje Televizije Beograd ali i nekih izuzetnih umetnika, mojih kolega koji su bili voditelji ove manifestacije”, ističe Vasićeva.

Milenin partner sa kojim će deliti scenu”Beogradskog proleća” , 61 godinu od nastanka Festivala na istom mestu- Srđan Timarov, poverava da je takođe bio počastvovan pozivom, ali da ga je pre svega obradovala vest da je obnovljen ovaj prestižan festival koji je poznat po tome što na njemu učestvuju isključivo vrhunski umetnici. “Radujem se što je “Beogradsko proleće” obnovljeno, konačno ponovo jedan festival na kome će nastupiti oni koji ozbiljno pevaju i koji poseduju rafinman, koji podrazumeva izuzetan kvalitet i visok umetnički nivo, baš onakav kakav je krasio i Televiziju i festival “Beogradsko proleće” u vreme kada sam ja odrastao. Radujem se izuzetno što je moja partnerka baš Milena Vasić i sviđa mi se što je odluka pala da glumci budu voditelji. Takođe, važno mi je što učestvujem u nečemu što ću i lično moći da podržim, a to nešto je važno za našu kulturu i umetnost, dostojanstveno i vredno.” rekao je  Timarov.

Festival “Begradsko proleće” biće održan u petak 29. aprila u Kombank Dvorani- nekadašnjoj Dvorani Doma sindikata, gde je sve i započelo, davne 1961. odine. Kao i tada, tako će i ovoga puta sve izvođače na sceni pratiti vrhunski muzičari Revijskog orkestra Muzičke produkcije RTS-a. 

Ovogodišnje izdanje festivala predstaviće osamnaest takmičarskih pesama, koje će uživo premijerno izvesti regionalni umetnici Toni Cetinski, Željko Vasić, Lado Leskovar, Jasna Gospić, Filip Žmaher, Boris Režak, Mirza Selimović, Davor Jovanović, Bojana Stamenov i Marko Tolja, Kristijan Rahimovski, Maja Sar, Dejan Najdanović Najda, Bojan Marović, Lukijan Ivanović, Igor Simić, Saška Janković Janks, Angelina i Boris Pingović.

Osim publike u Kombank Dvorani, ovogodišnje izdanje festivala “Beogradsko proleće” u petak uveče 29. aprila mogu uživo pratiti u direktnom prenosu i gledaoci RTS1, RTS Svet, slušaoci Prvog programa Radio Beograda, a  “Beogradsko proleće” publika može i uživo pratiti preko multimedijalne platforme RTS Planeta.

FOTOGRAFIJE VODITELJA PREUZMITE KLIKOM NA FOTOGRAFIJU U NASTAVKU

Foto: Nikola Ristić, RTS

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top