Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » ZA MANJE OD MESEC DANA PREKO 100 PRIJAVA AUTORA POP I ZABAVNIH KOMPOZICIJA ZA BEOGRADSKO PROLEĆE !

ZA MANJE OD MESEC DANA PREKO 100 PRIJAVA AUTORA POP I ZABAVNIH KOMPOZICIJA ZA BEOGRADSKO PROLEĆE !

 

KONKURS OTVOREN DO 15. FEBRUARA

Konkurs za autore pop i zabavnih kompozicija, koje će se takmičiti na ovogodišnjem muzičkom Festivalu “Beogradsko proleće”,  probudio je veliko interesovanje, te se za prestižni festival, za manje od mesec dana , prijavilo preko 100 kandidata.  Za učestvovanje na prestižnom festivalu zainteresovani su kako neafirmisani, tako i afirmisani autori.

Konkurs koji je počeo 15. januara, otvoren je još 13 dana, tačnije do 15. februara, a zainteresovani svoje prijave mogu slati na mejl adresu: [email protected]beogradskoprolece.rs

Podsetimo, poznati muzički festival, koji je posle dugog niza godina, obnovljen 2022. godine, na mestu nekadašnje Dvorane Doma sindikata, gde je i rođen, biće održan 22. aprila u organizaciji mts Dvorane.

Prošlogodišnji pobednik festivala glasovima publike bio je Toni Cetinski sa numerom ČUVAM LJUBAV, dok su drugo i treće mesto poneli Željko Vasić sa kompozicijom KOMPANJERO i Mirza Selimović sa pesmom PLAKAĆEŠ.

 Sve dodatne informacije o rađanju i istorijatu festivala, kao i o pobednicima obonovljenog festivala prošle godine dostupne su i na sajtu www.beogradskoprolece.rs

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top