Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » ZAKAZAN I ČETVRTI KONCERT ŽELJKA SAMARDŽIĆA U MTS DVORANI

ZAKAZAN I ČETVRTI KONCERT ŽELJKA SAMARDŽIĆA U MTS DVORANI

 

ZA KRAJ GODINE: I ČETVRTI KONCERT ŽELJKA SAMARDŽIĆA

30. DECEMBAR
MTS DVORANA

Za kraj godine Željko Samardžić prirediće svojim obožavaocima i četvrti koncert 30. decembra, u organizaciji mts Dvorane. Pored već tri rasprodata koncerta u nekadašnjoj Dvorani Doma Sindikata: 23. 28. i 29. decembra, Samardžić je “zaokružio” još jedan datum u kalendaru koncerata u Beogradu, pripremajući se za prednovogodišnje bogate muzičke performanse.

Popularni muzičar će i ove zime obradovati svoju vernu prestoničku publiku odabranim pop hitovima iz svog  višedecenijskog opusa, a kako je nedavno najavio na press konfereciji u mts Dvorani, publika će moći da čuje 
i nekoliko potpuno novih pesama, među kojima je pesma  “OKUPITE” koja je koja uveliko ima simpatije širokog auditorijuma.

Podsetimo, Samardžić ne krije radost predstojećih uzastopnih susreta  sa fanovima, pa je istakao na druženju sa novinarima, da se svakom narednom koncertu raduje kao da je prvi, ali i da  repertoar, zbog velikog broja hitova, verovatno neće biti isti svake večeri.

Samardžić , poreklom iz Mostara,  do sada je u Beogradu održao 40 koncerata u Sava Centru, zatim 5 u Beogradskoj Areni, ali kada je prvi put održao koncert u Kombank Dvorani, današnja mts Dvorana, priznao je javno da mu je to jedan od najdražih koncerata u Beogradu.  Vlasnik je 15 studijskih albuma. 

KARTE  U PRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE I PUTEM TICKETS.RS 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top