Mladi Izvidjaci -Mona
Naslovna » Aktuelno » Animirani hit „Hotel Transilvanija: Transformanija” stiže u bioskope od 19. avgusta!-Con film

Animirani hit „Hotel Transilvanija: Transformanija” stiže u bioskope od 19. avgusta!-Con film

Drakče više nije vampir i može na svetlost dana?
Animirani hit „Hotel Transilvanija: Transformanija” stiže u bioskope od 19. avgusta!
Drakula i njegova družina vraćaju se ovog leta na veliko platno u izdanju u kome ih do sada nikad niste videli!  Od 19. avgusta bićete u prilici da se družite sa svojim omiljenim čudovištima u potpuno novoj avanturi Hotel Transilvanija: Transformanija. U sinhronizaciji četvrtog dela na srpski jezik, učestvovali su brojni glumci i glumice, kao i javne ličnosti iz sveta muzike.

Nakon što je misteriozni izum Van Helsinga dospeo u ruke simpatičnog Drakulinog zeta Džonija, usledila je katastrofa! Drakula i njegovi prijatelji pretvorili su se u ljude, dok se Džoni pretvorio u – čudovište! U svojim novim, neusklađenim telima, Drakula koji je ostao bez svojih moći i Džoni koji uživa kao čudovište, moraju da se ujedine i krenu na drugi kraj sveta u potragu za lekom pre nego što bude prekasno. Uz pomoć Mejvis i urnebesno zabavnog ljudskog Čopora, moraju da pronađu način da se vrate u svoja prvobitna izdanja pre nego njihove transformacije postanu trajne.

U originalnoj verziji filma stari znanci pozajmljuju svoje glasove junacima priče a među njima su: Endi Samberg, Selena Gomez, Ketrin Han, Kigan-Majkl Ki, Stiv Busemi, Dejvid Spade, Brajan Hal, Ašer Blinkof, Bred Abrel, Fren Drešer. Režiju filma potpisuje dvojac koji čine Dženifer Kluska i Derek Drajmon. U četvrtom delu, tvorac animirane franšize Hotel Transilvanija Gendi Tartakovski se potpisuje kao scenarista i izvršni producent.

Dok čekate da čudovišta stignu u domaće bioskope, pogledajte trejler za animirani film „Hotel Transilvanija: Transformanija”! Iščekujemo 19. avgust sa velikim nestrpljenjem!

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top