Javor-Zimske carolije
Naslovna » Aktuelno » Besplatan vebinar za roditelje “Deca u sportu” – Centar za prava deteta

Besplatan vebinar za roditelje “Deca u sportu” – Centar za prava deteta

Centar za prava deteta poziva roditelje na besplatan vebinar “Deca u sportu” u četvrtak 30. septembra u 18 časova.

Gosti, trećeg po redu, vebinara o pozitivnom roditeljstvu biće Andrija Gerić, psiholog i bivši odbojkaški reprezentativac Srbije i Radmila Vulić Bojović, psihološkinja i porodična psihoterapeutkinja, a razgovor će voditi Miša Stojiljković, novinar.

Oni će govoriti o uticaju sporta na razvoj deteta, ullozi roditelja u sportskim aktivnostima deteta, izazovima roditeljstva i promenama koje se konstantno dešavaju tokom razvoja dece.

Na beslplatnom vebinaru “Deca u sportu” roditelji će moći da postave pitanja i reše sve nedoumice u vezi sa ovom temom, a sa sagovornicima će imati priliku da razgovaraju i o važnosti jačanja kapaciteta roditelja.

Centar za prava deteta sprovodi kampanju za promociju koncepta pozitivnog roditeljstva putem održavanja obuka namenjenih roditeljima, kako bi bili osnaženi da u svim sferama života deteta primenjuju alternativne pristupe koji nemaju negativne posledice po razvoj deteta.

Međunarodni standardi u oblasti prava deteta obavezuju države da osiguraju zaštitu dece od telesnog kažnjavanja u svim okruženjima, uključujući i porodično.

Ovim putem pozivamo sve roditelje koji su zainteresovani da se prijave:

*Putem LINKA ili imejla [email protected], ukoliko žele vebinar da prate na  ZOOM platformi.

*Vebinar će se prenositi i uživo putem Facebook stranice Centra za prava deteta.

 

*Vebinar će trajati  60 minuta, sa odabranim temama i mogućnošću vašeg uključivanja u vidu postavljanja pitanja i diskutovanja.

 

Centar za prava deteta sprovodi projekat „Prava deteta u politikama i praksi“ u partnerstvu sa Save the Children International, a uz finansijsku podršku Vlade Švedske, čiji je cilj unapređenje sistema zaštite dece.

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top