Mona-Promo Leto
Naslovna » Aktuelno » BESPLATNE KREATIVNE RADINICE TOKOM LETA

BESPLATNE KREATIVNE RADINICE TOKOM LETA

Tokom juna, jula i avgusta u Kulturnom centru „Čukarica“ biće održane brojne besplatne kreativne radionice za decu i odrasle. I ovog leta, mlađi i stariji Čukaričani moći će svoje slobodno vreme da provedu učeći i savladavajući neke nove veštine, ali i rekreirajući se u salama za rekreaciju ove ustanove.
Na programu su: Radionica iglovanja T-majica nepredenom vunom, Likovna radionica crtanja, slikanja i vajanja, Radionica novinarstva, Radionice forum teatra, Radionica glume za decu, Radionica kulture pokreta za mame i decu i Radionica rekreativnog baleta za odrasle.
U junu mesecu su planirane dve radionice:
– Umetnička radionica crtanja, slikanja i vajanja – radionica je namenjena starijim osnovcima/učenicima od 5. do 8. razreda osnovne škole i realizovaće se od ponedeljka, 8. juna, pa do kraja 2020. godine, jednom nedeljno u trajanju od četiri sata. U junu će se održati četiri radionice: 8, 15, 22. i 29. juna, od 10 do 14 časova.
– Radionica iglovanja T-majica nepredenom vunom – radionice su namenjene deci od 8 do 15 godina i održavaće se od 10. do 12. juna u trajanju od 10 do 13 časova.
Termini održavanja ostalih radionica biće blagovremeno objavljene na našem sajtu i fejsbuk stranici.
Zainteresovani se mogu prijaviti na broj telefona: 011 3552 678.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top