Naslovna » Aktuelno » DIZNI FILM “ZLICA” SA EMOM STOUN OD 27. MAJA NA REPERTOARIMA DOMAĆIH BIOSKOPA

DIZNI FILM “ZLICA” SA EMOM STOUN OD 27. MAJA NA REPERTOARIMA DOMAĆIH BIOSKOPA

DIZNI FILM “ZLICA” (CRUELLA) SA EMOM STOUN U GLAVNOJ ULOZI OD 27. MAJA NA REPERTOARIMA DOMAĆIH BIOSKOPA
– KARTE U PODAJI –
Jednom kad nabaciš tu divlju crno-belu kosu i neverovatnu šminku, kao i ove potpuno jedinstvene kostime, osetićete se kao Zlica” rekla je Ema Stoun o svom liku u NAJNOVIJEM VIDEU KOJI SLEDI (VIDEO)OSVETA JE ZA NJU ŠESTI STADIJUM TUGE!!!

DIZNI film “Zlica” (Cruella) reditelja Krega Gilespija, sa holivudskim zvezdama i dobitnicama najprestižnije filmske nagrade Oskar, Emom Stoun i Emom Tompson u glavnim ulogama, naći će se na repertoaru domaćih bioskopa od četvrtka, 27. maja, za čije projekcije se na blagajnama bioskopa mogu već pronaći ulaznice.  “Zlica” čija je radnja smeštena u srcu Londona ’70-ih godina u jeku pank pokreta, prati mladu Estelu, obmanama sklonu devojku, odlučnu da se proslavi u svetu dizajna. Mladi lopovski dvojac pridružuje se Esteli podržavajući njenu glad za nestašlukom.
Estelina sklonost ka dizajnu i modi zapašće za oko modnoj legendi, baronici Von Helman čiji lik tumači dvostruka dobitnica nagrade Oskar Ema Tompson (“Hauards End” ; “Razum i osećajnost”).
Povezanost ovih “dama” pokrenuće niz događaja i otkrića koja dovode do toga da Estela prihvata svoju opaku stranu i postane osvetoljubiva Zlica.   
 U ovom filmu videćemo kako je postala zlikovac kakvog danas poznajemo,” rekla je u NAJNOVIJEM VIDEU KOJI SLEDI protagonistkinja filma Ema Stoun dodavši: “Jednom kad nabaciš tu divlju crno-belu kosu i neverovatnu šminku, kao i ove potpuno jedinstvene kostime, osetićete se kao Zlica.

Godine 1996. snimljen je istoimeni igrani film sa Glen Klouz u glavnoj ulozi koji je nominovan za nagradu Zlatni globus. Sada, dve decenije kasnije adaptirani lik iz čuvenog animiranog Diznijevog filma 101 Dalmatinac, “Zlica” (Cruella) je POTPUNO ORIGINALNA PRIČA američkog studija o ženi specifično crno-bele kose i njenim manipulativnim sklonostima i zlokobnim počecima.

Film “Zlica” reditelja Krega Gilespija (Craig Gillespie) poznatog po drami “Ja, Tonja”, pored Eme Stoun i Ema Tompson (Emma Thompson) okupio je i glumačka imena Emili Bičam (Emily Beecham), Mark Strong (Mark Strong), Pol Valter Hauzer (Paul Wolter Hauser)  i drugi.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top