Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » FILMOVI SA ДОК #4 FESTIVALA NA MOJOFF PLATFORMI

FILMOVI SA ДОК #4 FESTIVALA NA MOJOFF PLATFORMI

FILMOVI SA ДОК #4 FESTIVALA NA MOJOFF PLATFORMI

Pobednički film četvrtog izdanja ДОК #4 festivala dostupan online
Četiri filma sa nedavno završenog festivala dokumentarnog filma ДОК #4 od ove nedelje ekskluzivno su dostupni online na platformi MojOFF. Korisnici će imati priliku da pogledaju film Napušteni rediteljke Nuraj Kajadžan Sinbil, koji je proglašen najboljim prema glasovima publike, kao i filmove Za LučijaLoran Garnijer: Poverljivo i Veće od nas.

Debitantski film rediteljke Nuraj Kajadžan Sunbul, Napušteni, govori o životu Ahmeta Ulučaja, nekadašnjeg farmera i vozača kamiona, a kasnije i filmskog reditelja, koji je sa svojim prvim filmom osvojio preko 40 nagrada na međunarodnim festivalima. Ahmeta se prisećaju njegova supruga, sin koga je zvao svojim najboljim prijateljem kao i njegove kolege iz lokalne filmske grupe koji su sa njim snimali filmove.

U filmu Za Lučija, zahvaljujući svedočenjima Tobije Rigija i obimnom arhivskom materijalu, Pjetro Marčelo kroz život i karijeru pevača Lučija Dale govori o uzdizanju Italije iz ruševina nakon Drugog svetskog rata i kretanju ka budućnosti punoj fabrika, konzumerizma i masovne proizvodnje automobila.

Veće od nas prati Melati Vijsen koja odlazi na put oko sveta kako bi upoznala svoje vršnjake aktiviste. Melati oseća da nam vreme ističe i da do promena dolazi jako sporo. Ona želi i mora da razume šta je to što sprečava promenu  – da se udruži sa ostalima i da osmisli svoj novi plan.

Tokom poslednjih 30 godina, di-džej Loran Garnijer bio je za miks pultovima bezbrojnih klubova i festivala širom sveta. Njegova karijera opisuje istoriju dens muzike, pomešanu sa dečačkom avanturom. U ovom zarazno nostalgičnom dokumentarcu, Garnijer i druge žive legende dens scene vode nas uz pumpanje taktova kroz tri decenije haus muzike.

Celokupan sadržaj platforme pogledajte na mojoff.net. Svim novim korisnicima dostupan je i promo period od mesec dana sa pretplatom od 1 din.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top