Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » HOROR VEČE I POČETAK PRIKAZIVANJA NAJSTRAŠNIJEG FILMA GODINE – “PRIČAJ SA MNOM”

HOROR VEČE I POČETAK PRIKAZIVANJA NAJSTRAŠNIJEG FILMA GODINE – “PRIČAJ SA MNOM”

HOROR VEČE I POČETAK PRIKAZIVANJA NAJSTRAŠNIJEG FILMA GODINE – “PRIČAJ SA MNOM” OD ČETVRTKA NA VELIKOM PLATNU

Debitantski film mlade braće Filipu “PRIČAJ SA MNOM” (Talk to Me) poznatih po globalnoj internet senzaciji RackaRacka sa više od 1.5 milijardi pregleda na YouTube-u naći će se na repertoaru domaćih bioskopa od četvrtka 21. septembra, a braća reditelji u zvaničnoj izjavi za film kažu da je reč o uverljivom tinejdžerskom svetu jer su mladi ti koji mogu da osete ako je nešto izveštačeno

U bioskopima Cine Grand i mts Dvorana u Beogradu i Vilin Grad i Cine Grand u Nišu u četvrtak 21. septembra održaće se horor veče povodom početka prikazivanja filma “Pričaj sa mnom” koji će potom zaživeti i na repertoarima ostalih domaćih sala. Za horor događaj karte se već sada mogu pronaći na blagajnama pomenutih bioskopa..

Dva svetski poznata jutjubera poreklom iz Australije, braća Dani i Majkl Filipu čiju YouTube stranicu “RackaRacka” prati skoro 7 miliona pratilaca, snimila su debitantsko ostvarenje “Pričaj sa mnom” čija je svetska premijera održana na američkom Sundance festivalu.

Film prati nekoliko tinejdžera okupiranih novom zanimacijom – prizivanjem duhova. Kada njihova, samo naizgled bezazlena šala postane viralna, stvari odlaze van kontrole.

“Film je o tinejdžerki koja je navučena na prizivanje duhova, ali na dubljem nivou radi se o mladim ljudima koji se suočavaju sa zavisnošću i mentalnim bolestima, tako da ono što počne kao bekstvo od potisnutog bola, može da završi zastrašujućom erupcijom bola,” rekla su braća Filipu.

Mia je devojka koja je ostala bez majke, a emotivno je udaljena od svog oca. Njena porodica su njeni prijatelji, međutim ona se i dalje oseća otuđenom.
Dok sede oko stola hvatajući se za svoje telefone, grupa prijatelja saznaje da uz pomoć balsamovane ruke može da priziva duhove. Mia hvata misterioznu ruku i izgovara ključne reči -“pričaj sa mnom” shvatajući da njeno telo obuzima nepoznati duh. Ipak, grupi prisutnih promiče trenutak kada jedan od njih oslobodi zastrašujuće natprirodne sile.

Reditelji ističu da je “Pričaj sa mnom” iskren film o tome kako se tinejdžeri nose sa svojim osećanjima, kao i o pronalaženju izlaza iz onoga što ih čini da se osećaju loše.
“Naša polazna tačka je da stvorimo potpuno uverljiv svet, tinejdžeri mogu da osete kada je nešto izveštačeno. Imamo glumce tinejdžere koji govore i glume kao tinejdžeri, a ne starije koji igraju mlade.”

Kasting za glumce trajao je dve godine, za glavni ženski lik odabrana je Sofi Vajld (Sophie Wilde), a u ostale uloge pripale su Aleksandra Jensen (Alexandra Jensen), Miranda Oto (Miranda Otto), Džo Bird (Joe Bird), Otis Danji (Otis Dhanji) i dr.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top