Mladi Izvidjaci -Mona
Naslovna » Aktuelno » Jelena Tomašević ponovo pred beogradskom publikom: Decembarska muzička čarolija u Kombank Dvorani 22. decembra

Jelena Tomašević ponovo pred beogradskom publikom: Decembarska muzička čarolija u Kombank Dvorani 22. decembra

Jelena Tomašević ponovo pred beogradskom publikom: Decembarska muzička čarolija u Kombank Dvorani

“Uželela sam se divnih osmeha, pozitivne energije i pevanja sa svojom publikom”, poručuje Tomaševićeva 

Dve godine nakon veličanstvenog koncerta u Sava Centru, jedna od najboljih regionalnih pop pevačica Jelena Tomašević ponovo nastupa pred beogradskom publikom, 22. decembra u 20 časova, u Kombank dvorani.

Koncert će u sam osvit novogodišnjih i božićnih praznika publici pružiti nezaboravno uživanje u magiji specifične Jelenine interpretacije, dobrom zvuku, kvalitetnim pesmama i prazničnom raspoloženju.

Ovim nastupom popularna pevačica će poštovaocima svoje muzike nadoknaditi dugu koncertnu pauzu usled pandemije i simbolično nas, sa poslednjim danima decembra, kvalitetnom muzikom, dobrim pesmama i vedrim raspoloženjem uvesti u novu godinu, za koju svi verujemo da će biti mnogo bolja i srećnija.

– Neizmerno se radujem predstojećem koncertu u Kombank dvorani 22. decembra, više nego inače, uželela sam se svih tih divnih osmeha, pevanja sa svojom publikom i pozitivne energije koju delimo pri svakom susretu. Ovaj koncert će za mene i za sve koji dođu biti poseban upravo zbog pesama i emocija koje ćemo razmeniti, a ja ću se potruditi, na najbolji mogući način svima koji vole moju muziku, da priredim nezaboravno veče sa željom da u takvom raspoloženju dočekaju novogodišnje praznike – rekla je Jelena Tomašević.

KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A

NA KONCERTU ĆE BITI POŠTOVANE SVE EPIDEMIOLOŠKE MERE, A POSETIOCI MORAJU DA POSEDUJU ZELENI SERTIFIKAT, ANTIGENSKI ILI PCR TEST

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top