Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » “MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA 3” OD DANAS U SVIM BIOSKOPIMA

“MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA 3” OD DANAS U SVIM BIOSKOPIMA

NAKON SPEKTAKULARNE PREMIJERE NAJNOVIJI NASTAVAK OMILJENE KOMEDIJE

„MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA 3“

OD DANAS JE NA REDOVNOM REPERTOARU

Sinoć je u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, a u saradnji sa Ambasadom Republike Grčke i Ušće Shopping Centrom, održana nezaboravna premijera romantične komedije „MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA 3“ (MY BIG FAT GREEK WEDDING 3)!

Holom bioskopa širili su se dobra energija, osmesi, mirisi autentičnih grčkih jela i originalna muzika iz filma. Svi prisutni imali su jedinstvenu priliku da se fotografišu u kutku inspirisanom filmom, specijalno izrađenom za potrebe sinoćne premijere, kao i da degustiraju tradicionalna grčka jela i pića. Zahvaljujući Ambasadi Republike GrčkeHelenskoj fondaciji za kulturuTaverni PiatakiaGrčkim proizvodima i Super Veru, za kraj ovog leta, sve lepote grčke kulture i gastronomije mogle su se doživeti sinoć u Beogradu.

Nakon koktela koji je, već pozitivnu atmosferu dodatno upriličio, publika je do poslednjeg mesta ispunila bioskopsku dvoranu i velikim aplauzom dočekala početak filma! Glasan smeh orio se salom tokom čitave projekcije, a po završetku komedije koju ćemo zasigurno obožavati, zadovoljni gledaoci komentarisali su  da je ovo jedno od najlepših bioskopskih večeri koje su ikada imali.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top