Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » NAJVEĆE ZLO IZ SVETA PRIZIVANJA ZLA JE PRED VRATIMA – OPATICA IZ PAKLA II PREMIJERNO U IMAXU 06.09.

NAJVEĆE ZLO IZ SVETA PRIZIVANJA ZLA JE PRED VRATIMA – OPATICA IZ PAKLA II PREMIJERNO U IMAXU 06.09.

NAJVEĆE ZLO IZ SVETA PRIZIVANJA ZLA JE PRED VRATIMA  “OPATICA IZ PAKLA II” PREMIJERNO U IMAXU 

Nakon neviđenog trijumfa prvog dela, ‘Opatica iz pakla II’ se ponovo uzdiže iz pepela, noseći sa sobom još jeziviju priču koja će probuditi vaše najdublje strahove.

Premijera horor spektakla „Opatica iz Pakla II“ studija Warner Bros. i New Line Cinema, u distribuciji Blitz filma, biće održana u sredu, 6. septembra, u 19h, u IMAX sali bioskopa Cineplexx Galerija Beograd, za čije prikazivanje se karte već mogu nabaviti na blagajnama bioskopa.

Pre same projekcije, prisutni će imati priliku da se zabave u okviru aktivnosti eventa koji počinje u 18h, crvenog tepiha i jezivih iznenađenja koje smo pripremili.

Budite na oprezu, jer ovog puta, niko nije siguran!

Međutim, ovde nije kraj, jer će posetioce u okviru projekcije filma čekati dodatna iznenađenja, kao i vredni pokloni partnera događaja.

Narednog dana, od četvrtka 7. septembra film će biti u bioskopima širom zemlje.

Nakon neviđenog trijumfa prvog dela, ‘Opatica iz pakla II’ u distribuciji Blitz Filma se ponovo uzdiže iz pepela, noseći sa sobom još jeziviju priču koja će probuditi vaše najdublje strahove.

Šta god videli, šta god čuli, ne skrećite pogled!

Radnja filma smeštena je u 1956. Mesto zbivanja: Francuska. Sveštenik je ubijen. Zlo se širi.
Radnja filma prati sestru Irene koja se ponovo suočava sa zlom silom u obliku iste demonske opatice Valak.
Film nastavlja gde je prvi deo stao, otkrivajući šokantno neispričano poreklo zlog demona. Priča prati dve mlade monahinje koje rizikuju sve kako bi razotkrile po život opasnu misteriju iza njenog povratka i oterale je natrag u pakao jednom zauvek.

U filmu glume Taisa FarmigaBoni AronsAna Poplvel i Storm Rid te Kejtlin Rouz Dauni.

Film je režirao Majkl Čaves, reditelj horor hitova ‘Prokletstvo ožalošćene žene’ i ‘Prizivanja zla 3: Đavo me je naterao‘ dok su za scenrio zaslužni Akela KuperIjan Goldberg i Ričard Naing.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa kao i onlajn a vi se do premijere suočite sa svojim najdubljim strahovima gledajući prvi trejler filma koji će vas ostaviti bez daha.

Upozoravamo vas – jednom kada otvorite vrata pakla, nema povratka nazad.

Pripremite se da osetite trnce niz kičmu, dok vas film vodi kroz mračne hodnike, zapuštene samostane i jezive rituale.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top