Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » NOVI FILM DŽORDANA PILA “NE”(NOPE) U BIOSKOPIMA OD 18. AVGUSTA

NOVI FILM DŽORDANA PILA “NE”(NOPE) U BIOSKOPIMA OD 18. AVGUSTA

FILMSKI SPEKTAKL „NE“ SNIMAN IMAX KAMERAMA

PREMIJERNO U BIOSKOPU CINEPLEXX GALERIJA BELGRADE

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da od četvrtka 18. avgusta u naše bioskope stiže novi film Džordana Pila NE (NOPE).

Ovaj pravi letnji blokbaster i filmska senzacija koja se definitno mora doživeti na velikom platnu premijerno će biti prikazana u četvrtak 18. avgusta u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade u IMAX tehnologiji. Karte su već u prodaji pa požurite da obezbedite najbolja mesta na vreme i uživate u pravom filmskom spektaklu najbolji mogući način.

Dobitnik Oskara Džordan Pil filmovima „BEŽI” I „MI” pomerio je granice i redefinisao moderni horor. Sada, on pretvara letnji film u novi košmar, u ekspanzivnom epskom hororu “NE”.

Film ponovo spaja Pila sa dobitnikom Oskara Danijelom Kalujom, kojem se pridružuju Kiki Palmer i nominovani za Oskara Stiven Jan, kao stanovnici usamljene uvale u unutrašnjosti Kalifornije koji postaju svedoci jezivog otkrića.

NE je smešten u sušnoj dolini Santa Klarita u južnoj Kaliforniji, gde žive brat i sestra O Džej i Emerald Hejvud (Danijel Kaluja i Kiki Palmer), koji su nasledili ranč sa konjima od svog oca, Otisa Hejvuda starijeg. Neobjašnjive pojave koje se događaju na njihovom ogromnom ranču, počinju da vode O Džej i Emerald u opsesivnu zečju rupu. Dok pokušavaju kamerom da zabeleže i dokumentuju misteriozne događaje, nailaze na smetnje koje dovode u opasnost jedinu stvar koju zaista imaju: teško zarađeni posao njihovog pokojnog oca Džona Henrija, koji ih je ostavio u svojoj senci. Dok njihovi napori i oholost prelaze tačku bez povratka, dovodeći ulog do zastrašujućih posledica, naši heroji su uvučeni pravo u oko nepovratne oluje. Rezultat je ekspanzivni horor-spektakl sa intimnim i emocionalno složenim jezgrom.

 

NE (NOPE)
U bioskopima od 18. avgusta 2022.
Scenario i režija: Jordan Peele
Uloge: Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Steven Yeun, Michael Wincott, Brandon Perea
Žanr: horor, epski
Producenti: Ian Cooper, Jordan Peele
"Šta je loše čudo?"
Dobitnik Oskara Džordan Pil filmovima „BEŽI” I „MI” pomerio je granice i redefinisao
moderni horor. Sada, on pretvara letnji film u novi košmar, u ekspanzivnom epskom hororu
„NE”.
Film ponovo spaja Pila sa dobitnikom Oskara Danijelom Kalujom, kojem se pridružuju Kiki
Palmer i nominovani za Oskara Stiven Jan, kao stanovnici usamljene jaruge u unutrašnjosti
Kalifornije koji postaju svedoci jezivog otkrića.

 

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top