Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » NOVOGODIŠNJA PREDSTAVA “IZBOR ZA DEDA MRAZA“ 23. DECEMBRA U MTS DVORANI

NOVOGODIŠNJA PREDSTAVA “IZBOR ZA DEDA MRAZA“ 23. DECEMBRA U MTS DVORANI

 

NEOBIČNA INTERAKTIVNA PREDSTAVA ZA CELU PORODICU

Tradicionalno, kao i svake godine mts Dvorana će uoći novogodišnjih praznika obilovati sadržajima za decu i roditelje.  U repertoar  predstava za najmlađe, ove godine, uvrstiće se i sasvim neobična, porodična predstava “Izbor za Deda Mraza”, koja će biti održana premijerno 23. decembra u mts Dvorani

Deca će kroz igru i zabavu, u ovoj interaktivnoj predstavi imati prilike da pogledaju originalni scenario izbora za novog Deda Mraza, kao i da učestvuju u odgonetanju misterije Ko se krije iza bele brade?

U predstavi čiji je scenarista i reditelj Jovan Grujić,  Deda Mraz odlazi u penziju, nakon čega se organizuje TV show – takmičenje za izbor novog Deda Mraza.  U finale ulaze dva kandidata koji, zajedno sa svojim suprugama, moraju da ispune razne zanimljive, duhovite i avanturističke zadatke kako bi pobedili.

Glumačku postavu ove neobične avanture za decu čine: Marija Ćeranić, Danijela Tanasković, Nikola Krneta, Milan Vranešević, Marko Nikolić, dok muziku za predstavu potpisuju Marko Nikolić i Milan Vranešević.

Predstava se izodi u produkciji Okret teatra.

KARTE  SU U PRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE I NA MTSDVORANA.RS

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top