Mladi Izvidjaci -Mona
Naslovna » Aktuelno » Održana premijera animirano-igranog filma Zec Petar: Skok u avanturu u Beogradu!-Con film

Održana premijera animirano-igranog filma Zec Petar: Skok u avanturu u Beogradu!-Con film

 

Održana premijera animirano-igranog filma Zec Petar: Skok u avanturu u Beogradu!
Nestašni zec doskakutao na veliko platno bioskopa Cineplexx 4D Delta City 
Svečana premijera dugoočekivanog animirano-igranog filma Zec Petar: Skok u avanturu održana je u bioskopu Cineplexx 4D Delta City. Simpatična družina animiranih zečeva privukla je veliku pažnju u Beogradu!

Dejan Dedić, Srđan Čolić, Stibor Čolić, Darija Vračević, Teodora Ristovski, Slobodan Tešić, Miroljub Turajlija, Branislav Platiša i Marko Kon prisustvovali su premijeri u Beogradu. Glumci koji su dali glasove predivnim životinjama družili su se i fotografisali sa najmlađima i njihovim pratiocima u foajeru bioskopa pre prikazivanja ostvarenja Zec Petar: Skok u avanturu.

Prošlo je neko vreme od kad su Zec Petar (Stefan Bundalo) i Toma (Dejan Dedić) zakopali ratnu sekiru, makar prividno. Biba (Tamara Aleksić), Toma i zečevi osnovali su malu, improvizovanu porodicu, ali uprkos svim nastojanjima, Petar nikako ne uspeva da se reši svoje nestašne reputacije. Tražeći nove avanture izvan sigurnosti sopstvenog vrta, Zec Petar okriva novi svet u kom se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica odluči da rizikuje sve kako bi ga pronašla, Zec Petar mora da odluči kakav zec želi da bude.

Stefan Bundalo, Tamara Aleksić, Aleksandar Radojičić, Iva Stefanović i drugi ponovo su pozajmili glasove omiljenim junacima, dok je za režiju sinhronizacije ovog animirano-igranog filma ponovo bila zadužena Iva Milošević.

Prema prvim reakcijama nakon filma sigurno je da nas u bioskopima u narednom periodu očekuje novi animirani box-office hit!

Novosadska premijera filma održaće se u nedelju, 27. juna od 17h u Cineplexx Promenada bioskopu, dok će se film naći na redovnom repertoaru svih bioskopa u Srbiji od 1. jula.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top