Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » “PATROLNE ŠAPE – MOĆNI” PREMIJERNO 23. SEPTEMBRA U BIOSKOPU CINEPLEXX BIG BEOGRAD

“PATROLNE ŠAPE – MOĆNI” PREMIJERNO 23. SEPTEMBRA U BIOSKOPU CINEPLEXX BIG BEOGRAD

 

„PATROLNE ŠAPE – MOĆNI“ FILM KOJI ĆE VAS RASTOPITI OD SLATKOĆE

POTPUNO NOVA BIOSKOPSKA ANIMIRANA AVANTURA KOJU ĆE OBOŽAVATI NAJMLAĐI

 

Nakon dve godine strpljivog čekanja, u naše bioskope stiže nastavak neodoljive porodične avanture, film „PATROLNE ŠAPE – MOĆNI“ (PAW PATROL: THE MIGHTY MOVIE)!

Ovaj film će u našim bioskopima biti dostupan u sinhronizovanoj varijanti, a premijerno će biti prikazan u subotu 23. septembra u 17 časova, u bioskopu Cineplexx BIG Beograd. Ukoliko i vi jedva čekate da obradujete svoje mališane, i da zajedno uživate u filmu punom smeha, ludorija ali i nežnih osećanja, onda se definitivno vidimo na premijernoj projekciji!

Uzbudljivu i šarenu priču koju ćemo gledati na velikom platnu ispričaće nam naše najslađe a sada i najmoćnije kuce, koje ulepšavaju detinjstvo milionima dece širom sveta.

Karte za premijernu projekciju već u prodaji, a mi vam savetujemo da što ih što pre nabavite i povedete svoje najdraže u fenomenalni provod. Premijeri će prisustvovati i glumci koji su svojim glasovima na srpskom jeziku oživeli MaršalaRajdera, Čejsa, SkajRabla i ostale voljene likove, a svi prisutni moći će, pored druženja sa glumcima, i da se fotografišu u najmoćnijem kutku insirisanom Patrolnim šapama.

O FILMU: Kada se magični meteor spusti u Grad pustolovina, PATROLNE ŠAPE dobijaju supermoći i postaju MOĆNE KUCE! Za Skaj, koja je najmanja u njihovom timu, nove moći su ostvarenje snova. Ali, stvari će postati loše kada Hamdinger, njihov najveći neprijatelj, pobegne iz zatvora i udruži se sa ludom naučnicom, kako bi ukrao supermoći za dva zlikovca. Dok sudbina Grada pustolovina visi o koncu, Moćne Kuce moraju da zaustave zlikovce pre nego što postane kasno, a Skaj će morati da nauči da čak i oni najmanji mogu da naprave najveću promenu.

Od 24. septembra, film „PATROLNE ŠAPE MOĆNI“ prikazivaće se na redovnom repertoaru bioskopa: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Beograd, CineStar Ada Mall Beograd, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Cine Grand Big Rakovica, mts Dvorana, Arena Cineplex (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx BIG Kragujevac, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cine Grand (Niš), Vilin Grad (Niš), Eurosinema (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Sutjeska (Čačak), Dom kulture (Pirot), Pozorište „Bora Stanković“ (Vranje), Centar za kulturu (Valjevo), Centar za kulturu (Bor), Centar za kulturu (Smederevo), Narodno pozorište (Zaječar), Centar za kulturu i obrazovanje (Aranđelovac), Kulturni centar (Novi Pazar), Kulturni centar (Vrnjačka Banja), Dom kulture (Trstenik), Kulturni centar (Vrbas), SKC „Obrenovac“ (Obrenovac), Kulturni centar (Zrenjanin), Moravica (Sokobanja), Kulturni centar „Laza Kostić“ (Sombor), Mobil 3D Cinema Net, Kulturni centar (Drainac), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica) i Cinema 213 (Nikšić).

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top