Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » POGLEDAJTE TREJLER FILMA “OPATICA IZ PAKLA II” I ODMAH POZOVITE EGZORCISTA JER U SEPTEMBRU STIŽE HOROR SPEKTAKL

POGLEDAJTE TREJLER FILMA “OPATICA IZ PAKLA II” I ODMAH POZOVITE EGZORCISTA JER U SEPTEMBRU STIŽE HOROR SPEKTAKL

Pripremite se za novo poglavlje hit-serijala “Prizivanje zla”, koji se 7. septembra u distribuciji Blitz filma vraća u još strašnijem hororu “Opatica iz pakla II”.

Nakon senzacionalnog uspeha prvog filma, franšiza ‘Opatica’ se vraća u zastrašujućoj priči zbog koje nećete spavati noćima.

Godina je 1956. Mesto zbivanja: Francuska. Sveštenik je ubijen. Zlo se širi. Radnja filma prati sestru Irene koja se ponovno suočava sa zlom silom u obliku iste demonske opatice Valak.
Film “Opatica iz pakla II” nastavlja priču gde je prvi deo stao, otkrivajući šokantno neispričano poreklo zlog demona. Priča prati dve mlade monahinje koje rizikuju sve kako bi razotkrile po život opasnu misteriju iza njenog povratka i oterale je natrag u pakao jednom zauvek.
Ovaj put međutim, niko nije siguran.

U filmu glume Taisa Farmiga, Boni Arons, Ana Poplvel i Storm Rid te Kejtlin Rouz Dauni.
Film je režirao Majkl Čaves, reditelj horor hitova ‘Prokletstvo ožalošćene žene” i ”Prizivanja zla 3: Đavo me je naterao” dok su za scenrio zaslužni Akela Kuper, Ijan Goldberg i Ričard Naing.

Film “Opatica iz pakla II” u bioskope stuže početkom septembra ove godine u distribuciji Blitz filma a vi se do tada usudite da se suočite sa svojim najdubljim strahovima gledajući prvi trejler filma koji će vas ostaviti bez daha.

Upozoravamo vas – jednom kada otvorite vrata pakla, nema povratka nazad.

https://www.youtube.com/watch?v=viNv3gIsK7s

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top