Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » PORODIČNI VIKEND 30. i 31. JULA U MTS DVORANI I CINE GRAND BIG RAKOVICA. NA REPERTOARU “DC LIGA SUPERLJUBIMACA”, ANIMACIJA „BAZ SVETLOSNI“ I DRUGI

PORODIČNI VIKEND 30. i 31. JULA U MTS DVORANI I CINE GRAND BIG RAKOVICA. NA REPERTOARU “DC LIGA SUPERLJUBIMACA”, ANIMACIJA „BAZ SVETLOSNI“ I DRUGI

 

LETNJI PORODIČNI VIKEND 
30. i 31. JULA U BIOSKOPIMA MTS DVORANA I CINE GRAND BIG RAKOVICA 

NA REPERTOARU NAJNOVIJA ANIMACIJA “DC LIGA SUPERLJUBIMACA”, ANIMACIJA „BAZ SVETLOSNI“ , ČUVENI MINIONI U NASTAVKU: “MALCI 2 GRUOV POČETAK”

NIŽE CENE KARATA ZA ZA ČLANOVE PORODIČNOG KLUBA, POKLON KOKICE, MALI POLITIKIN ZABAVNIK I SLANI POKLON

Letnji PORODIČNI VIKEND biće održan u subotu i nedelju 30. i 31. jula u mts Dvorani i bioskopu Cine grand BIG Rakovica. Mališani će imati prilike da sa  roditeljima ili drugarima uživaju u najnovijim animiranim ostvarenjima, a članovi Porodičnog kluba u nižoj ceni karte i poklonima: kokicama, Malom zabavniku i slanom poklonu. 

Nova filmska ZVEZDA dugoočekivana animacija DC LIGA SUPERLJUBIMACA ČUVENI MINIONI : MALCI 2 GRUOV POČETAK”, naučno- fantastična animacija BAZ SVETLOSNI  povešće mališane na uzbudljivu turneju kroz svet mašte i dogodovština.

O FILMU “DC LIGA SUPERLJUBIMACA”

Ljubimce predvodi Supermenov voljeni pas Kripto. Njih dvojica su nerazdvojni prijatelji, koji dele supermoći i zajedno se bore protiv kriminala u Metropolisu. Kada Supermena i ostatak Lige pravde otmu, Kripto mora da uveri ofucanu ekipu iz skloništa za životinje – psa Ejsa, svinju PB-ja, kornjaču Mertona i vevericu Čipa – da ovladaju svojim novonastalim moćima i pomognu mu da spasu otete superjunake. Ejsu se nikako ne sviđa ideja super-psa – ali to će se promeniti kad upozna Betmena.

REZERVACIJA KARATA JE MOGUĆA PREKO SAJTOVA
MTS Dvorana – Repertoar
Cine Grand – Na repertoaru danas (cinegrand-mcf.rs)

Inače, u bioskopima mts Dvorana i Cine Grand Big Rakovica do kraja leta je u toku filmska akcija: svi filmovi po ceni od 370 dinara radnim danima do 18h.
 
 U NASTAVKU POGLEDAJTE TREJLER ZA FILM “DC LIGA SUPERLJUBIMACA”

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top