Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » “RIČARD RODA 2” U BIOSKOPIMA OD 14. SEPTEMBRA

“RIČARD RODA 2” U BIOSKOPIMA OD 14. SEPTEMBRA

NASTAVAK NEODOLJIVE ANIMIRANE AVANTURE SA PRESLATKIM PERNATIM LIKOVIMA

„RIČARD RODA 2“ ODUŠEVIĆE CELU PORODICU

Na radost prvenstveno najmlađe bioskopske publike, nove avanture najhrabrijeg vrapca na svetu stižu 14. septembra u domaće bioskope! „RIČARD RODA 2“ (RICHARD THE STORK 2) nastavak je voljenog animiranog filma u kom su podjednako uživali i mališani i stariji gledaoci. Sada ćemo imati priliku da zavirimo u šareni i raskošni svet ptica i pomognemo Ričardu i njegovim drugarima da se, nakon zime, bezbedno vrate kući.

U našim bioskopima film će se prikazivati u sinhronizovanoj verziji. Glasove junacima pozajmili su neki od naših najboljih glumaca, koji godinama sa velikog platna uveseljavaju bisokopsku publiku.

Ne propustite priliku da vašim mališanima priredite bioskopski provod pun smeha, ludorija i zabave, i uživanje u filmu koji će im pokazati svu snagu i lepotu zajedništva, podrške i ljubavi.

O FILMU: Ričard, neustrašivi vrabac kog je usvojila porodica roda, zimu provodi uživajući na Velikom jezeru na severu Afrike. Kada shvati da on neće biti taj koji će predvoditi svoje jato nazad na sever, odlučuje da pobegne i da leti sam. Na svom putu, upoznaće Samiju i njeno jato vrabaca, koje u zatočeništvu drže zli marabui, kojima upravlja pohlepni paun Zamano. Jedina šansa da se vrapci oslobode jeste da reše zagonetku i pronađu Veliki dragulj, a to zahteva timski rad, poverenje i pre svega spretnost.

Od četvrtka 14. septembra „RIČARD RODA 2“ naći će se na redovnom repertoaru bioskopa: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Beograd, CineStar Ada Mall Beograd, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Cine Grand Big Rakovica, mts Dvorana, Arena Cineplex (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx BIG Kragujevac, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cine Grand (Niš), Vilin Grad Niš, Eurosinema (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Sutjeska (Čačak), Kulturni centar (Jagodina), LM (Šabac), Kulturni centar (Gornji Milanovac), Centar za kulturu (Valjevo), Centar za kulturu (Bor), Centar za kulturu (Smederevo), Narodno pozorište (Zaječar), Centar za kulturu i obrazovanje (Aranđelovac), Centar za kulturu (Lazarevac), Kulturni centar (Novi Pazar),  Centar za kulturu (Požarevac), Kulturni centar (Vrnjačka Banja), Dom kulture (Trstenik), Kulturni centar (Vrbas),  SKC „Obrenovac“ (Obrenovac), Centar za kulturu (Kovin), Kulturni centar (Zrenjanin), Moravica (Sokobanja), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica) i Cinema 213 (Nikšić).

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top