Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » SINHRONIZOVANA PRIČA “VELIKA AVANTURA MAČKE RU” 7. SEPTEMBRA STIŽE U DOMAĆE BIOSKOPE

SINHRONIZOVANA PRIČA “VELIKA AVANTURA MAČKE RU” 7. SEPTEMBRA STIŽE U DOMAĆE BIOSKOPE

Sa početkom nove školske godine na platnima domaćih bioskopa uslediće zabavna i topla sinhronizovana priča “Velika avantura mačke Ru” (A Cat’s Life) o privrženosti između jedne devojčice i jedne mačke 
 

Snimljeno prema motivima romana francuskog pisca Morisa Ženevoa (Maurice Genevoix) sinhronizovani igrani film “Velika avantura mačke Ru” naći će se u domaćim bioskopima od četvrtka, 7. septembra.
Priča o prijateljstvu devojčice i mačke nastala je pre skoro jednog veka, a francuski autori na čelu sa rediteljem Gijomom Mejdačevskim (“Ailovo putovanj”) ističu da su film prilagodili savremenim generacijama.

Ru je živahno i radoznalo mače koje otkriva život na krovovima Pariza. Sudbina mu se menja kada ga desetogodišnja devojčica Klemans usvoji i odvede u svoju kuću, u srce planine. Tada počinje neverovatna avantura za oboje. Novi prijatelji odrastaju zajedo živeći divnu priču koja će ih ujedno i zauvek promeniti. 
Kao kućni ljubimac mnogih porodičnih domova, a u Francuskoj kako kažu autori ljubimac 21. veka, u filmu publika može da doživi i onu stranu koju u noveli Moris Ženevoa navodi kao “pristanak mačke” i mačije “ako želim.”
“Hteo sam da predstavim mačku kakva jeste. Nekada slatka, nekada predator, sposobna da se igra sa svojim plenom, To je ipak životinja koja će uloviti pticu ujutru, a uveče će da prede na vašoj sofi,” zaključuje reditelj Mejdačevski.

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top