rana rezervacija jesen 2019
Naslovna » Kultura » Knjige » 100 Sizifovih pravopisnih pravila

100 Sizifovih pravopisnih pravila

100-SIZIFOVIH-PRAVOPISNIH-PRAVILA

100 Sizifovih pravopisnih pravila, Bojana Jokanovića je naprodavanija Vulkanova dečija knjiga na Sajmu knjiga 2019/2020. Zašto?

Upravo zato što na vizuelan način, omogućava najlakše pamćenje svih pravopisnih nedoumica, i večitih dilema. Tugi ili tuzi? Neznam ili ne znam? Sumljam ili sumnjam?

Poznato je da pamćenje vizuelnim putem, omogućava da slika ostaje pred očima, pa se tako pravopisna pravila “uspešno slažu” u pamćenje pomoću simpatičnih ilustracija kojima je knjiga ispunjena.

Bojan je na knjizi radio preko 4 godine. Dao je Sizifu personifikaciju junaka, dakle Sizif nije kao ostali Sizifi – onaj koji se muči i nikad ne dolazi do cilja. Bojanov Sizif je onaj koji pobeđuje i uspešno savladava kompletne pravopisne izazove.

O autoru

Bojan Jokanović, Rođen je u Tuzli 2. maja 1985. god. Osnovno obrazovanje je stekao u Doboju. Srednju bogoslovsku školu Sveti Petar Dabrobosanski završioje u Foči. Diplomirao je na Pravoslavnom bogoslovskom fakultetu Sveti Vasilije Ostroški. Profesor je predmeta pravoslavna veronauka i zaposlen na mestu veroučitelja u više škola u Doboju. Rukopoložen je u čin đakona i službuje u dobojskom Sabornom spomen-hramu …

Vulkan

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top