Naslovna » Aktuelno » Proslavimo zajedno Svetski dan deteta

Proslavimo zajedno Svetski dan deteta

Sjajna akcija za najlepši praznik – popust od 20% + 30% na sve dečje knjige na sajtu vulkancic.rs

 Širom sveta, 20. novembra obeležava se Svetski dan deteta. Pomenuti datum ukazuje na značaj dečjih prava, slavi zajedništvo i ljubav, te nas podseća na to da su deca naš najvredniji zalog za budućnost. Na najmlađima svet ostaje, a naš zadatak je da im pomognemo da odrastu u odgovorne pojedince.

Vulkan izdavaštvo je odlučilo da Svetski dan deteta proslavi specijalnom akcijom samo na sajtu vulkancic.rs. Od 19. do 21. novembra, uz redovan popust od 20%, cene svih dečjih naslova biće snižene za još 30%. Isporuka dečjih naslova na teritoriji Republike Srbije u ovom periodu biće besplatna.

Vulkan izdavaštvo godinama posvećuje posebnu pažnju knjigama za najmlađe čitaoce. S njima rastemo, upoznajemo svet i upuštamo se u nezaboravne čitalačke podvige. Zabavne i edukativne, Vulkančić knjige ulepšaće odrastanje svakom detetu, a veliki izbor dečjih naslova možete pogledati putem linka.

Najbolji vid učenja i spoznaje sveta jeste uz dobru knjigu. Sticanjem čitalačkih navika još od najranijeg uzrasta, deca razvijaju intelektualne i društvene veštine. Vulkan izdavaštvo prepoznaje značaj koji knjige imaju na dečji razvoj i zato nastoji da održi kontinuitet u objavljivanju kvalitetne i poučne literature za decu svih uzrasta.

Nadamo se da će 20. novembar deca proslaviti na najbolji način – uz Vulkančić knjige

 

Vulkani

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top