Promo Juli
Naslovna » Kultura » Knjige » Emocionalni vampiri na poslu – Laguna

Emocionalni vampiri na poslu – Laguna

U knjizi Emocionalni vampiri na poslu Albert Bernstin, klinički psiholog, poslovni konsultant i autor bestselera „Emocionalni vampiri“, nudi konkretne savete, korak po korak, kako da organizujete svoj život u takvom neprijatnom okruženju.

emocionalni-vampriri-na-poslu

Proterajte krvopije iz svog profesionalnog života!

Neverovatno je koliko jedan manipulativan, posesivan ili prosto sebičan šef ili kolega može da zagorča život svima oko sebe.

U knjizi Emocionalni vampiri na poslu Albert Bernstin, klinički psiholog, poslovni konsultant i autor bestselera „Emocionalni vampiri“, nudi konkretne savete, korak po korak, kako da organizujete svoj život u takvom neprijatnom okruženju – kako da se izborite sa šefovima i kolegama koji vas iscrpljuju: sebični narcisi, asocijalni hedonisti, iscrpljujući paranoici ili histrionični „drama queens“.

Naučićete kako da se starate o svojim i o potrebama svojih cenjenih kolega, dajući najbolji doprinos svojoj firmi – svesno i zrelo. Uspećete da prepoznate širok spektar emocionalnih vampira na poslu i da se od njih odbranite.

Emocionalni vampiri na poslu

Knjigu Emocionalni vampiri na poslu možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top