Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » IZLOŽBA SLIKA, SKULPTURA I VIDEO RADOVA MILOŠA ŠOBAJIĆA BIĆE OTVORENA DO 01. MAJA U GALERIJI KOMBANK DVORANE

IZLOŽBA SLIKA, SKULPTURA I VIDEO RADOVA MILOŠA ŠOBAJIĆA BIĆE OTVORENA DO 01. MAJA U GALERIJI KOMBANK DVORANE

IZLOŽBA SLIKA, SKULPTURA I VIDEO RADOVA MILOŠA ŠOBAJIĆA BIĆE OTVORENA DO 01. MAJA U GALERIJI KOMBANK DVORANE

Posetioci će u delima izvrsnog umetnika moći da uživaju čak mesec dana duže 

Iako je prvobitno Izložba slika, skulptura i video radova Miloša Šobajića u novootvorenoj Galeriji Kombank Dvorane trebalo da bude otvorena od 05. do 25. marta, zbog velikog interesovanja posetilaca, izložba će biti otvorena DO 01. MAJA. Tako će ljubitelji umetnosti, u delima ovog jedinstvenog stvaracoca moći da uživaju čak mesec dana duže nego što je prvobitno bilo planirano.

Podsetimo, izložba je otvorena 05. marta,  kada je svečano i započeo rad Galerije. Tada je ujedno i predstavljena i knjiga Miloša Šobajića „Mojih devet života“ u izdanju Vukotić medije.

Na izložbi, posetioci mogu da vide sedam monumentalnih slika nastalih u poslednjih desetak godina, kao i sliku koja je obeležila početka Pariskog stvaralaštva slikara, ali i tri umetnikove skulpture koje su izlagane širom Evrope.

Miloš Šobajić je na otvaranju izložbe poručio da ona opisuje njegovih poselednjih 20 godina rada, koje svrstava pod zajedničku temu PROGONI.

Navedena umetnička dela nakon izložbe ostaće i predstavljaće deo trajne umetničke postavke Kombank Dvorane, koja će na ovaj način odati posebnu pažnju i prostor posvetiti najvećem slikaru današnjice.

Za Kombank Dvoranu otvranje Galerije je  jedno novo poglavlje u kulturnom životu i radu, jer  je kao institucija  na ovaj način pružila podršku i likovnoj umetnosti.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top