Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » OBJAVLJEN TREJLER NOVE DIZNIJEVE AVANTURE “PUTOVANJE KROZ DŽUNGLU” SA DVEJNOM DŽONSONOM I EMILI BLANT U GLAVNIM ULOGAMA

OBJAVLJEN TREJLER NOVE DIZNIJEVE AVANTURE “PUTOVANJE KROZ DŽUNGLU” SA DVEJNOM DŽONSONOM I EMILI BLANT U GLAVNIM ULOGAMA

Leto pred nama upotpuniće nova Diznijeva avantura koja dolazi pravo iz tropskih šuma Amazonije, u pitanju je film “Putovanje kroz džunglu” (Jungle Cruise) koji će u naše bioskope stići krajem jula.
Film je inspirisan poznatim tematskim parkom iz Diznilenda “Putovanje kroz džunglu” koji podrazumeva uzbudljivu avanturu krstarenja divljim rekama i borbu sa egzotičnim zverima. Kapetanu malog broda Frenku Volfu (Dvejn Džonson) ulazi u život i remeti mir  istraživačica Lili Hafton (Emili Blant). Lili dolazi iz Londona i nagovara Frenka da krenu divljim i nepredvidivim Amazonom u potragu za magičnim drvetom koje može isceliti sve, ali i okrenuti se protiv dobra ukoliko padne u ruke pogrešnih ljudi.
Glavne uloge u filmu dodeljene su holivudskim glumcima Emili Blant (Emily Blunt) i Dvejnu Džonsonu poznatom kao “Stena” (Dwayne Johnson “The Rock”) koji su upamćeni po svojim ulogama u filmovima za decu. 
Među Dvejnovim ulogama u dečijim filmove izdvajamo i “Kralj škorpiona”, “Zubić vilu”, “Džumadži”, kao i Diznijevo ostvarenje “Moana” u kom je na autentičan način dočarao lik Mauia zahvaljujući svom polinežanskom poreklu. Takođe, učestvovao je u poznatom blokbesteru “Brzi i besni”.

Emili Blant je najpoznatija po svojoj ulozi u filmu “Đavo nosi Pradu”. Ona je 2018. godine  filmom “Povratak Meri Popins”, koji je u trci za Oskara bio nominovan za Nagradu za najbolju pesmu, najbolji produkcijski dizajn i najbolji dizajn kostima, napravila svojevrsni nastavak kultnog filma o “Meri Popins” iz 1964. godine.

Ostale uloge tumače i Edgar Ramirez, Džejk Vajtenhol i Džes Plemons.
Reditelj filma je  Španac Džama Kolet Sera (Jaume Collet-Serra)  poznat po horor filmu “Siroče” (The Orphan) kao i akcijama “Bezimeni” (Unknown) i “Opasnost iz dubine” (The Shallows).

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top