Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » ODRŽANA SVEČANA PREMIJERA FILMA “SVET IZ DOBA JURE – NADMOĆ”

ODRŽANA SVEČANA PREMIJERA FILMA “SVET IZ DOBA JURE – NADMOĆ”

 

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da je sinoć, na oduševljenje velikog broja fanova, u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade, održana svečana IMAX premijera filma “SVET IZ DOBA JURE – NADMOĆ”!

Bioskop je odisao neverovatnom energijom, čemu je doprinela fantastična replika otiska stopala Ti-reksa, pored koje su se svi posetioci fotografisali.

Fotografije sa premijere možete pronaći na sledećem linku (fotograf Milica Nikolić):

https://we.tl/t-5bIDH0NSev

SVET IZ DOBA JURE – NADMOĆ je epsko finale filmske priče koja traje 29 godina, što je čini jednom od najuspešnijih i najvoljenijih franšiza u istoriji kinematografije. Generacije širom planete rasle su uz filmove o svetu u kome vladaju bića koja ulivaju strahopoštovanje. Zato ne propustite priliku da na velikom platnu iskusite ovaj vizuelni spektakl koji će na najbolji način zaokružiti voljenu sagu o dinosaurusima.

 U filmu SVET IZ DOBA JURE – NADMOĆ  po prvi put se udružuju stara i nova glumačka ekipa. Krisu Pratu i Brajs Dalas Hauard pridružuju se stara, dobro poznata lica, dobitnica Oskara Lora Dern, Sem Nil i Džef Goldblum.

Četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen, dinosaurusi sada žive – i love – zajedno sa ljudima. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvek, da li će ljudska bića ostati glavni predatori na planeti koju sada dele sa najstrašnijim stvorenjima u istoriji.

Od danas 9. juna, akciona avantura SVET IZ DOBA JURE – NADMOĆ prikazuje se na redovnom repertoaru svih bioksopa. 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top