Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Obrazovanje » Privatno obrazovanje » Privatne srednje škole » Optičarska škola Pašćan – Novi Sad

Optičarska škola Pašćan – Novi Sad

Optičarska škola Pašćan – Novi Sad

PašćanAdresa: Dečanska 9, 21000 Novi Sad
Telefon: 021/6419-472, 063/340-856
Website: optikapascan.com
Email: [email protected]

Prva privatna srednja optičarska škola „Pašćan“, u Novom Sadu, upisala je ove godine novu generaciju tehničara optike, kao i optičara optometriste.

Osim ovog programa, školi nudi i mogućnost vanrednog školovanja, dokvalifikacije i prekvalifikaciju za zvanje tehničara optike (optičara) uz polaganje redovnih i predmeta razlike (stručnih predmeta) predviđenih planom i programom.

Radionica-3Sam poziv tehničara optike, a posebno optičara optometriste, kod nas, a i u svetu, je deficitaran, tako da učenici odmah nakon završetka škole, imaju mogućnost zapošljavanja u okviru struke. Škola formira mala odeljenja, jer je rad u manjim grupama kvalitetniji, veća je posvećenost svakom učeniku, pa samim tim i efikasnost u radu. Cilj rukovodstva škole nije hiperprodukcija optičara, već održavanje kvaliteta znanja i budućeg rada đaka.

U okviru redovnog školskog programa, škola daje najveći akcenat na praktičnu nastavu koja se odvija po svim svetskim standardima i kriterijumima, jer cilj i nastojanje vlasnika i predavača, inače poznatog i priznatog optičara i van naših granica g. Siniše Pašćana je da svaki učenik nakon sticanja zvanja tehničara optike bude takođe priznat i tražen ne samo u optičarskim radnjama na našim prostorima već i izvan granica u ostalim visoko razvijenim zemljama Evrope i sveta.

Nazad na privatne srednje škole

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top