Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Obrazovanje » Privatno obrazovanje » Privatne srednje škole » Srednja stručna škola Krug – Novi Sad

Srednja stručna škola Krug – Novi Sad

Srednja stručna škola Krug

Adresa: Suvoborska 6, 21000 Novi Sad
Telefon: 021/643-58-58
Website: www.krug.edu.rs
Email: [email protected]

Srednja stručna škola ”Krug” osnovana je 9. marta 2009. Rešenjem broj 106-022-00579/2008-03 Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje. Sedište škole bilo je u Novom Sadu, Kosovska 6. Od 1. septembra 2010. do 31. avgusta 2011. škola je poslovala u Petrovaradinu. 1. septembra. 2011. škola je preseljena u Novi Sad, u Suvoborsku 6. i posluje po Rešenju Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice broj 128-022-381/2011-06 od 13. jula 2011.

Srednja stručna škola “Krug” nudi mogućnost redovnog stručnog obrazovanja i osposobljavanja,vanrednog obrazovanja, prekvalifikacije , dokvalifikacije i specijalizacije u 8 područja rada i 33 obrazovna profila u okviru njih.

Naš cilj je savremeno obrazovanje, koje će učenicima pružiti kvalitetna znanja za stručno obavljanje posla i napredovanje u daljem školovanju. Zato smo naročitu pažnju posvetili obezbeđenju svih preduslova za efikasnu interaktivnu nastavu. Opremljeni smo najsavremenijom opremom, po najvišim evropskim standardima. Spremni smo da se poslu obrazovanja posvetimo tako da našim učenicima sticanje novih znanja i veština bude što zanimljivije i uspešnije. Naša diploma priznata je u zemljama Evrope, uz redovan postupak nostrifikacije i ekvivalencije.

Od samog osnivanja naša škola se odlikuje modernim načinom obrazovanja. pa samim tim nudi mogućnost redovnog stručnog obrazovanja i osposobljavanja i mogućnost prekvalifikacije, dokvalifikacije i specijalizacije vanrednih polaznika.

Sticanje znanja u okviru svih naših obrazovnih profila uz savremen način izvođenja nastave garantuje stabilnu i izgrađenu ličnost naših učenika, a samim tim i prednost u nastavku školovanja i sigurnost u profesiji.

Nazad na privatne srednje škole

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top