Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » VEČE AKCIJE UZ NASTAVAK KLASIKA- “TOP GAN: MAVERIK” 26. MAJA U VELIKOJ SALI MTS DVORANE. POSLE 30 GODINA TOM KRUZ PONOVO U ČUVENOJ AKCIONOJ DRAMI

VEČE AKCIJE UZ NASTAVAK KLASIKA- “TOP GAN: MAVERIK” 26. MAJA U VELIKOJ SALI MTS DVORANE. POSLE 30 GODINA TOM KRUZ PONOVO U ČUVENOJ AKCIONOJ DRAMI

 

VEČE AKCIJE UZ NASTAVAK KLASIKA- “TOP GAN: MAVERIK”
26. MAJA U VELIKOJ SALI MTS DVORANE

POSLE 30 GODINA TOM KRUZ  PONOVO U ČUVENOJ AKCIONOJ DRAMI

DUPLI BODOVI ZA KORISNIKE FILM KLUB KARTICE

Veče akcije uz nastavak klasika TOP GAN iz 1986. godine pod nazivom “TOP GAN: MAVERIK” biće održano u četvrtak 26. maja  u 2oh u Velikoj sali mts Dvorane. Svi korisnici Film klub kartice dobiće duple bodove povodom upriličenog filmskog događaja.

U najnovijoj akcionoj drami reditelja Josefa Kosinskog (Joseph Kosinski ), na veliko platno vraća se po ovoj ulozi decenijama poznat Tom Kruz ( Tom Cruise) kome društvo u uzbudljivoj filmskoj priči prave i Majls Teler (Miles Teller), Dženifer Koneli (Jennifer Connelly), Džon Ham (Jon Hamm,) Džej Elis ( Jay Ellis ), Dejvis i Ed Haris (Davis i Ed Harris i drugi.

O FILMU

Nakon više of 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit “Maverik” Mičel (Tom Kruz) je tamo gde i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju.

Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve ni jedan živi pilot nikada još nije video, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak “Ruster”, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa, zvanog “Gus”.

Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.

REZERVACIJA KARATA PUTEM LINKA
MTS Dvorana – Prijava

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top