Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Kultura » Knjige » 100 Sizifovih pravopisnih pravila

100 Sizifovih pravopisnih pravila

100-SIZIFOVIH-PRAVOPISNIH-PRAVILA

100 Sizifovih pravopisnih pravila, Bojana Jokanovića je naprodavanija Vulkanova dečija knjiga na Sajmu knjiga 2019/2020. Zašto?

Upravo zato što na vizuelan način, omogućava najlakše pamćenje svih pravopisnih nedoumica, i večitih dilema. Tugi ili tuzi? Neznam ili ne znam? Sumljam ili sumnjam?

A dobitnik ove sjajne knjige je ovoga puta Danica Mirilo ex Vuletić. 

Poznato je da pamćenje vizuelnim putem, omogućava da slika ostaje pred očima, pa se tako pravopisna pravila “uspešno slažu” u pamćenje pomoću simpatičnih ilustracija kojima je knjiga ispunjena.

Bojan je na knjizi radio preko 4 godine. Dao je Sizifu personifikaciju junaka, dakle Sizif nije kao ostali Sizifi – onaj koji se muči i nikad ne dolazi do cilja. Bojanov Sizif je onaj koji pobeđuje i uspešno savladava kompletne pravopisne izazove.

O autoru

Bojan Jokanović, Rođen je u Tuzli 2. maja 1985. god. Osnovno obrazovanje je stekao u Doboju. Srednju bogoslovsku školu Sveti Petar Dabrobosanski završioje u Foči. Diplomirao je na Pravoslavnom bogoslovskom fakultetu Sveti Vasilije Ostroški. Profesor je predmeta pravoslavna veronauka i zaposlen na mestu veroučitelja u više škola u Doboju. Rukopoložen je u čin đakona i službuje u dobojskom Sabornom spomen-hramu …

Vulkan

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top