Javor-Zimske carolije
Naslovna » Kultura » Knjige » Budni u 5

Budni u 5

budni-u-5

Dobitnica knjige je Snežana Taneski Ex Stojanić.

—————————————–

AUTOR BESTSELERA KALUĐER KOJI JE PRODAO SVOJ FERARI

ROBIN ŠARMA

15 MILIONA KNJIGA PRODATIH ŠIROM SVETA

Budni u 5 (i vaš je čitav svet)

ISKORISTITE JUTRO * POBOLJŠAJTE ŽIVOT

„Knjige Robina Šarme pomažu ljudima širom sveta da izvuku najbolje od života.“ – PAULO KOELJO

Pre dvadeset godina, legendarni stručnjak za liderstvo i elitni performans Robin Šarma predstavio je koncept Budni u pet (i vaš je čitav svet), zasnovan na revolucionarnoj jutarnjoj rutini koja je pomogla njegovim klijentima da povećaju produktivnost, poboljšaju zdravstveno stanje i sačuvaju smirenost u ovom našem previše komplikovanom svetu.

Nakon četiri godine predanog rada na rukopisu, pred vama je knjiga koja će vam izmeniti život i koja će vam otkriti da je navika ustajanja rano ujutru mnogima pomogla da ostvare izvanredne rezultate i istovremeno budu srećni i ispunjeni, i osećaju se korisnije.

Kroz čarobnu i zabavnu priču o tome kako dva neznanca u nevolji upoznaju ekscentričnog tajkuna koji im postaje tajni mentor, ova knjiga otkriće vam:

  • Kako izvanredni geniji, poslovni titani i najmudriji ljudi na svetu počinju jutro da bi postigli izvanredna dostignuća.
  • Malo poznatu formulu koju možete da upotrebite da biste se probudili inspirisani, fokusirani i preplavljeni željom da izvučete najviše što možete iz tog dana.
  • Detaljan metod kojim ćete sačuvati najmirnije sate pre izlaska sunca da biste imali vremena da vežbate, resetujete se i radite na ličnom razvoju.
  • Vežbe zasnovane na neuronauci koje će vam dokazano pomoći da ustanete lako dok mnogi drugi spavaju: dobićete dragoceno vreme da razmišljate i izrazite svoju kreativnost, ali i da započnete dan mirno umesto da jurite.
  • Insajdersku taktiku kojom ćete odbraniti talente, veštine i snove od digitalnih ometanja i drugih vrsta odvlačenja pažnje, kako biste uživali u bogatstvu, učinku i veličanstvenom uticaju na svet.

ROBIN ŠARMA je humanitarac poštovan širom sveta i jedan od najboljih svetskih stručnjaka za liderstvo, a njegovi klijenti su slavni milijarderi, sportske superzvezde, muzičke legende i pripadnici kraljevskih porodica. Autorovi neprikosnoveni bestseleri kao što su Kaluđer koji je prodao svoj ferari, Put ka veličanstvenosti i Vođa bez titule prodati su u milionima primeraka i objavljeni na više od 92 jezika, što ga čini jednim od najčitanijih pisaca današnjice. Deo profita od prodaje ove knjige odlazi u Fondaciju Robina Šarme za decu, koja pomaže siromašnoj i ugroženoj deci.

Vulkan

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top