Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » DIVLJE JAGODE NA KONCERTU U PETAK 13. OKTOBRA PREDSTAVIĆE SVOJ 13. STUDIJSKI ALBUM. ZELE OBEĆAVA ŽESTOK KONCERT U MTS DVORANI I ZANIMLJIVE GOSTE

DIVLJE JAGODE NA KONCERTU U PETAK 13. OKTOBRA PREDSTAVIĆE SVOJ 13. STUDIJSKI ALBUM. ZELE OBEĆAVA ŽESTOK KONCERT U MTS DVORANI I ZANIMLJIVE GOSTE

Nakon prošlogodišnjeg koncerta u MTS dvorani, koji slovi za jedan od njihovih najuspešnijih u karijeri, legendarni sastav Divlje Jagode najavljuju novi koncert na istom mestu  u petak 13. oktobra. I nije slučajno petak 13. jer povod za jesenji koncert je novi studijski album, trinaesti u karijeri, simboličnog naziva „13“.

Četiri singla sa albuma „13“ su dobro poznata publici, a pesme „Plave noći“ i „ Vanila i znoj“ su već  uveliko na koncertnom repertoaru Divljih Jagoda.

Frontmen benda Zele Lipovača obećava žestok koncert u mts Dvorani, sa nekim pesmama koje godinama nisu svirali a biće tu, kako najavljuje“ i par extra zanimljivih gostiju“.

Ovih dana je aktuelan i koncertni album „Live in Beograd“, snimljen upravo u mts Dvorani 08.oktobra prošle godine, koji je ujedno prvi koncertni album u karijeri Jagoda  dugoj 45 godina.

I sam Zele Lipovača je ranije rekao da se „toga dana u Dvorani desilo sve ono što je sanjao svih ovih godina. Odlična sala, perfektna produkcija i raspoložena publika“.

KUPOVINA KARATA NA MTSDVORANA.RSTICKETS.RS I EFINITY.RS

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top