Naslovna » Aktuelno » EKIPA FILMA “ZA DANAS TOLIKO” VAS POZIVA DA ZAPEVATE  I POSTANETE DEO DIGITALNOG HORA OVOG FILMA

EKIPA FILMA “ZA DANAS TOLIKO” VAS POZIVA DA ZAPEVATE  I POSTANETE DEO DIGITALNOG HORA OVOG FILMA

EKIPA FILMA “ZA DANAS TOLIKO” VAS POZIVA DA
ZAPEVATE  I POSTANETE DEO
DIGITALNOG HORA OVOG FILMA

 
  

Ekipa trenutno najgledanijeg filma u našim bioskopima “Za danas toliko” poziva sve generacije i sve zainteresovane da zajedno otpevaju refren pesme “Vratio sam se živote” Kemala Montena, pesme koja je obeležila ovaj film.

Kako bi postali deo zamišljenog digitalnog hora, potrebno je da se na sajtu zadanastoliko.rs, klikne na opciju “snimi” i potom zapeva iz sveg glasa ili tiho, kako sam učesnik odabere. Za sam kraj potrebno je još otići na dugme – “pošalji” i time postati jedan od glasova u “Za danas toliko” horu.

Podsetimo, domaći film Za danas toliko već neko vreme oduševljava bioskopsku publiku, donoseći na platno toplu priču o ljubavi i porodici koja, neopterećena svakodnevicom zaljubljeno korača kroz život.
Sve počinje kada Šarenci spremaju omiljene im kolače – čupavace i time mame najstarijeg brata da se vrati kući. Vreme kao da prestaje da postoji i počinje bajka o srećnim ljudima.

Uloge u filmu poverene su Filipu Đuriću, Nikoli Rakočeviću, Ivani Vuković, devojčici Mioni Pejković, kao i Goranu Bogdanu i Milici Jovović.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top