Naslovna » Obrazovanje » Privatno obrazovanje » Privatne srednje škole » Elitna privatna srednja ekonomska škola – Novi Sad

Elitna privatna srednja ekonomska škola – Novi Sad

Elitna privatna ekonomska škola i gimnazija – Novi Sad

Adresa: Dositejeva 10, 21000 Novi Sad
Telefon: 021/630-29-92, 063/535-759
Website: https://www.elitna.edu.rs/
Email: [email protected]

Elitna privatna ekonomska škola i gimnazija osnovana je 2002. godine, kao prva privatna srednja stručna škola u Srbiji. Od osnivanja do danas je u našoj školi veliku maturu položilo preko 700 učenika. Zahvaljujući uloženom trudu i postignutim rezultatima, danas smo privatna škola sa najvećim brojem upisanih učenika u Srbiji. Konstantno prateći trendove i ulažući u kvalitet obrazovanja, u narednim godinama težimo da postanemo prepoznatljivi kao najbolja IT srednja škola u Novom Sadu, a i šire.

galerija-skola-1Škola se nalazi u centru Novog Sada i potpuno je prilagođena savremenom izvođenju nastave.
Našim učenicima nudimo individualni pristup, kvalitetne i savremene obrazovne profile, moderno opremljene učionice i kabinete, kao i dobro snabdevenu školsku biblioteku. Nastava se organizuje na srpskom jeziku u skladu sa Nastavnim planom i programom koje propisuje Ministarstvo prosvete Republike Srbije.

Misija naše škole je pružanje učenicima kvalitetnih i savremenih stručnih znanja iz oblasti IT-a, ekonomije i administracije, koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosimo razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno i angažovano učešće u društvu.

Obrazovni profili

Upis je u toku.

Nazad na privatne srednje škole

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top