Naslovna » Kultura » Knjige » Evropski bestseler After

Evropski bestseler After

Evropski bestseler After, koji je Ana Tod prvo objavljivala na internetu, dosegao je neverovatnih milijardu onlajn čitanja, a kad je izašao u štampanom izdanju, postao je veliki hit u Nemačkoj, Francuskoj, Italiji i Španiji.

Evropski bestseler After

„Najveći književni fenomen ove generacije.“ – Cosmopolitan
Postojalo je vreme pre nego što je Tesa upoznala Hardina. A onda je nastupilo ono posle… Život više nikad neće biti isti.

Tesa je dobra devojka koja kod kuće ima slatkog, pouzdanog dečka. Ona zna šta hoće, svesna je svojih ambicija i majka joj odlučno pomaže da ih ostvari.

Tek što se uselila u studentski dom, naletela je na Hardina. Sa svojom neočešljanom smeđom kosom, jakim britanskim akcentom i alkicom u usni, Hardin je sladak na sasvim drugačiji i njoj sasvim nepoznat način.

Takođe je i nepristojan – može se čak reći i okrutan. Tesa bi trebalo da ga mrzi zbog takvog ponašanja. Zaista ga i mrzi – sve dok ne ostane sama s njim u njegovoj sobi. Njegovo mračno raspoloženje prelazi na nju i, kad se poljube, u njoj se rasplamsava dotad nedoživljena strast.

Tesa već ima savršenog dečka. Zašto se onda toliko upinje da prevaziđe svoj povređeni ponos i Hardinove predrasude o dobrim devojkama?
Ili je to možda… ljubav?

„Možete očekivati neočekivano.“ – Vilma’s Book Blog

„Pripremite se da dožite emotivnu eksploziju!“ – Biblio Belles

„After ne smete propustiti – ali pripremite se za osećanja kakva nijedna knjiga dosad nije pobudila u vama.“ – Fangirlish

Izdavač: Čarobna knjiga

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top