Naslovna » Aktuelno » FILMOVI VELIKANA VUDIJA ALENA I ROMANA POLANSKOG U DISTRIBUCIJI MCF MEGACOM U SELEKCIJI JUBILARNOG 80. FILMSKOG FESTIVALA U VENECIJI

FILMOVI VELIKANA VUDIJA ALENA I ROMANA POLANSKOG U DISTRIBUCIJI MCF MEGACOM U SELEKCIJI JUBILARNOG 80. FILMSKOG FESTIVALA U VENECIJI

 

U distribuciji MCF MegaCom-a na predstojećem filmskom festivalu u Veneciji pored filmova “Udar sreće” u režiji Vudija Alena i “Palata” u režiji Romana Polanskog van konkurencije nalazi se i novi film Kventin Dupijea, “Daaaaali!”.

Pored navedenih filmova u distribuciji MCF-a u glavnom programu jubilarnog festivala nalaze se i filmovi “Obećana zemlja” u režiji Nikolaja Arcela sa Mads Mikelsenom u glavnoj ulozi, “Zver” u režiji Bernard Bonela, “Van sezone” u režiji Stefan Brizea, kao i “Memorija” u režiji Mišel Franka sa Džesikom Čestein u glavnoj ulozi.

U zvaničnoj selekciji su i ostvarenja “Ja kapetan” u režiji Matea Garonea, dugoočekivan film koji će obeležiti predstojeću sezonu filmskih nagrada, zatim “Zelena granica” u režiji Anješke Holand, “Teorija svega” u režiji Tima Krugera kao i film “Jadna stvorenja” reditelja Jorgosa Lantimosa sa Emom Stoun, Markom Rafalom i Vilemom Dafoom u glavnim ulogama koji će svoju srpsku premijeru imati u bioskopima 12. oktobra.

30. avgusta u Veneciji počinje jubilarni 80. Međunarodni filmski festival, a zvaničnici festivala umetnički direktor Alberto Barbera i predsednik Mostre Roberto Ćikuto saopštili su ovogodišnje naslove, uključujući i filmove koji se takmiče za glavnu nagradu, Zlatnog lava.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top