Naslovna » Aktuelno » FRANCUSKA KOMEDIJA „ZAUVEK ZAJEDNO“ (STICKING TOGETHER) U BIOSKOPIMA

FRANCUSKA KOMEDIJA „ZAUVEK ZAJEDNO“ (STICKING TOGETHER) U BIOSKOPIMA

 

FRANCUSKA KOMEDIJA „ZAUVEK ZAJEDNO“ (STICKING TOGETHER) OD DANAS U BIOSKOPIMA

URNEBESNO, SATIRIČNO, KOMEDIJA NA FRANCUSKI NAČIN

Narod želi političare koji izgovaraju naglas ono što ljudi misle

Na nedavno zavšenom Festivalu francuskog filma bio je premijerno prikazan film „Zauvek zajedno“, politička satira rediteljskog dvojca koji čine Benoa Delepin i Gistav Kervern („Izbrisana istorija“), od danas na velikom platnu domaćih bioskopa.
Uoči glasanja za izgradnju centra za rekreaciju na mestu gde se nalazi stara gradska šuma, desničarski nastrojen gradonačelnik suprotstavlja se svom oponentu ekologu. Obojicu in nadmudruje grupa feminističkih aktivistkinja koje će izaći u javnost za svojim zahtevima od kojih neće odstupati.
Prve kritike krtičara Fabijana Lemersijea renominarnog sajta Cineuropa su veoma pozitivne: „Oni su smešni, inteligentni i istina je da nisu svačija šolja čaja. Pozdravljam reditelje Delepin i Kerver koji su neka vrsta javnog sevisa sedme umetnosti“.
Vensan Makenj i Džonatan Koen u briljantnim ulogama političara koje dosnose sav besmisao, naizgled različitih pozicija, koje se
gube kada se obe strane nađu u zajedničkom problemu. Burleska, satira u sto minuta smeha, priča o ekologiji, antivakserima i ženskim
pravima ispričana francuskim humorom.

 

 

 

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top