Naslovna » Obrazovanje » Privatno obrazovanje » Privatne srednje škole » Gimnazija Arhimed – Beograd

Gimnazija Arhimed – Beograd

Gimnazija Arhimed – Beograd

Adresa: Ljubostinjska 2, Beograd (Vračar)arhimed logo
Telefon: 011/344-25-01, 060/344-25-01
Email: [email protected]
Website: www.arhimed.edu.rs
Društvena mreža: https://www.facebook.com/ArhimedBG/

Gimnazija Arhimed je jedna od najsavremenije opremljenih srednjih škola u Beogradu. Nalazi se u Ljubostinjskoj ulici na Vračaru. Nova smo škola sa starom tradicijom u obrazovanju, počeli smo sa radom kao obrazovna ustanova 2007. godine u Novom Sadu.

Arhimed - Srednja škola i gimnazijaNaša škola učenicima nudi prijatan ambijent. Učionice opremljene po najvišim standardima uklopljene su sa atrijumom u stilu klasike.  Time se povezuje antički simbolizam gimnazije sa modernim vremenom.

Škola raspolaže  fizičko – tehničkim obezbedjenjem na najvišem nivou. Nastava je  multimedijalnog karaktera i koristi sve prednosti visoke tehnologije za usvajanje znanja. Za odmor i opuštanje od školskih aktivnosti učenici imaju sopstvenu kantinu, dok za potrebe fizičkog vaspitanja koriste prostorije najsavremenije opremljenog fitnes centra u gradu, koji se nalazi u zgradi škole.

Arhimed - Srednja škola i gimnazijaProfesori srednje škole Arhimed su obučeni da primenjuju najsavremenije inovativne metode u skladu sa potrebama savremenog učenika. Time im produbljuju individualne sklonosti i uključujući ih u širok spektar vannastavnih aktivnosti.

Delujući u skladu sa svojim interesovanjima,  svaki učenik razvija sopstveni skup znanja i veština koje će ga činiti jedinstvenim kandidatom za upis  na  željeni fakultet u zemlji  ili inostranstvu.

Naši učenici dobijaju…

  • Stipendije za najvrednije
  • Multimedijalnu nastavu
  • Fizičko- tehničko obezbeđenje
  • Inovativne metode usvajanja znanja
  • Najopremljeniji fitnes centar u gradu
  • Kantinu u sklopu škole i prostor za odmor
  • Stručne ekskurzije
  • Podršku psihološko-pedagoške službe

Obrazovni profili

Redovno školovanje:

Vanredno školovanje:

Upis u srednje škole Arhimed

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top