Naslovna » Aktuelno » LUDILO KAKVO JOŠ NISTE VIDELI: NAJNOVIJI TREJLER I PLAKAT NOVOG ”DŽOKERA” KOJI NA VELIKA PLATNA STIŽE 3.OKTOBRA

LUDILO KAKVO JOŠ NISTE VIDELI: NAJNOVIJI TREJLER I PLAKAT NOVOG ”DŽOKERA” KOJI NA VELIKA PLATNA STIŽE 3.OKTOBRA

Hoakin Finiks u ulozi Artura Fleka aka Džokera i famozna Lejdi Gaga kao Harli Kvin u glamuroznom ludilu i nastavku kultnog psihološkog trilera studija Warner Bros. iz 2019. godine! Scenario ponovo potpisuju Tod Filips i Skot Silver koji je takođe radio i na originalnom filmu.
 

Drugi nastavak Džokera ove jeseni dolazi u bioskope a sada je „Džoker: Ludilo u dvoje“ dobio i prvi trejler, uz nedavno objavljen plakat filma.
 

Poster prikazuje Džokera (Hoakin Finiks) i Harli Kvin (Lejdi Gaga) koji plešu, odeveni u odelo i haljinu, dok su još uvek našminkani klovnovi dok trejler daje i prvi uvid u izbor muzičkih numera, s obzirom na neobičan smer filma koji ima karakteristike mjuzikla.
 

U nastavku ćemo ponovo gledati i Zazi Bitz kao Sofi Dumond, a svoje uloge iz prvog filma repriziraće Šeron Vošington i Li Gil.
 

No, uz Lejdi Gagu očekuju nas i neka nova lica koja će tumačiti Brendan Glijson (Duhovi Ostrva), Ketrin Kiner (Beži!), Hari Loti (Industry), Džejkob Loftlend (Blato), Stiv Kugan (Filomena) i Ken Leung (Ratovi Zvezda: Buđenje sile).

Kako izgleda spoj magnetične privlačnosti Hoakina Finiksa i zvezdane moći ikone Lejdi Gage pogledajte u trejleru filma: 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top