Naslovna » Kultura » Knjige » Mudar roditelj − srećno dete – Hedvig Montgomeri

Mudar roditelj − srećno dete – Hedvig Montgomeri

Mudar roditelj srećno dete

-Uz priručnik Mudar roditelj srećno dete postaćete roditelj kakav ste oduvek želeli da budete!

Kada dobijete dete, život vam se iz korena promeni i krećete u uzbudljivu avanturu. Srećni ste zbog svoje nove uloge, ali i uplašeni. Mnoge stvari se, kao što i pretpostavljate, neće odvijati onako kako ste zamislili. Od vas se očekuje da budete mudri, hrabri i da znate apsolutno sve.

Kako da vaše dete bude srećno? Kako da izgradite međusobno poverenje? Kako da pripremite dete za tužne situacije koje su neizbežne? Da li je u redu da pokažete detetu da vas je naljutilo i u kojoj meri? Ukratko: šta je vaš najvažniji zadatak na čarobnom putu roditeljstva?

 

Prva u nizu knjiga posvećenih porodičnom životu i načinu na koji se vaspitavaju deca. Namenjena onima koji tek očekuju rođenje deteta, ali i roditeljima kojima je neophodan dobar i mudar savet.

 

Hedvig Montgomeri rođena je 1968. godine u Oslu. Po struci je psiholog i porodični terapeut sa preko dvadeset godina iskustva. Drži seminare pri međunarodnoj organizaciji Famlab, koja se bavi obučavanjem roditelja i staratelja. Učestvovala je u osnivanju prvog udruženja u Norveškoj koje organizuje kolektivne psihološke seanse u firmama, a bavila se i kliničkom psihologijom.

Njene knjige plod su višedecenijskog istraživanja i iskustva (profesionalnog i roditeljskog) i sadrže mnoštvo mudrih saveta koji su pomogli roditeljima širom sveta da postanu još bolji u nimalo lakom zadatku, a to je odgajanje dece.

 

Nema savršenih roditelja. Važno je razvijati se i iz sopstvenih grešaka izvlačiti pouke. Ponekad će se od vas tražiti mnogo više nego što ste mogli i da zamislite, ali uvek imajte na umu da se vredi potruditi jer ulažete u sopstveno dete!

Pogledajte i druge naslove iz VULKANA.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top