Naslovna » Aktuelno » MY FRENCH FILM FESTIVAL – ONLAJN FESTIVAL FRANCUSKOG FILMA PO PRVI PUT NA PLATFORMI MOJ OFF

MY FRENCH FILM FESTIVAL – ONLAJN FESTIVAL FRANCUSKOG FILMA PO PRVI PUT NA PLATFORMI MOJ OFF

MY FRENCH FILM FESTIVAL – ONLAJN FESTIVAL FRANCUSKOG FILMA PO PRVI PUT NA PLATFORMI MOJ OFF

OD 19. JANUARA DO 19. FEBRUARA

Platforma Moj OFF ove godine prvi put učestvuje kao partnerska platforma festivala My French Film Festival koji će trajati mesec dana, od 19. januara do 19. februara. Festival ove godine doživljava 14. izdanje, a po prvi put će biti dostupan i publici u Srbiji. 

Tokom mesec dana trajanja festivala, domaća publika će imati priliku da pogleda 20 dugometražnih i kratkometražnih ostvarenja, a u selekciji se nalaze kako filmovi iz savremene francuske produkcije, tako i klasici autora poput Anjes Varde.

Pored klasika i popularnih naslova My French Film Festival publici širom sveta predstavlja skrivene dragulje savremene francuske kinematografije, pa će se tako u programu naći i 14 kratkometražnih igranih i animiranih ostvarenja, a cela selekcija odražava žanrovsku i tematsku raznolikost savremene francuske produkcije.

Neka od ostvarenja koja se ističu su dokumentarni film “Anjes Varde – Anjes V. o Džejn B”, kao i igrani filmovi “Polaris”“Rodeo”, “Pas sa smetlišta” i “Superpijan”.

Kompletna selekcija festivala biće objavljena na društvenim mrežama platforme Moj OFF, kao i na sajtu mojoff.net.

Svi filmovi sa programa festivala biće dostupni od 19. januara do 19. februara na platformi Moj OFF korisnicima Gold pretplate, a svi novi korisnici mogu uživati u prvih mesec dana promotivnog perioda pretplate za samo 1 dinar.
 

My French Film Festival je onlajn festival francuskog filma osnovan od strane Unifrance – organizacije za promociju francuske kinematografije u Francuskoj i inostranstvu. 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top