Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » NAKON RASPRODATA DVA KONCERTA U MTS DVORANI, CRVENA JABUKA ZAKAZALA I TREĆI KONCERT 21. MARTA NA ISTOM MESTU

NAKON RASPRODATA DVA KONCERTA U MTS DVORANI, CRVENA JABUKA ZAKAZALA I TREĆI KONCERT 21. MARTA NA ISTOM MESTU

 

Nastavlja se niz tradicionalnih, prolećnih koncerata Crvene jabuke u mts Dvorani, a ove godine biće ih ukupno tri. Naime, nakon rasprodata prva dva zakazana datuma 08. i 09. marta,  kultni bosanki pop-rok sastav nastupiće i 21. marta na istom mestu, u organizaciji mts Dvorane.

Vremeplovom unazad, podsetimo da je prvi nastup u mts Dvorani bend imao 2018. godine, a potom i 2020.  i 2022. godine, a članovi benda poručuju da se raduju ponovnom susretu sa beogradskom publikom, koja, po njihovim rečima, važi za posebno energičnu!

Predvođen,  Draženom Žerićem – Žerom , pop rok sastav će publici, kako najavljuju, u elektrik rokenrol maniru odsvirati sve do jednog poznate hitove, među kojima su „Tugo nesrećo“; „Ima nešto od srca do srca“, „Tuga ti i ja“  „Bježi kišo s prozora“; „Dirlija“ i mnogo drugih iz opusa bogatog sa  preko 200 pesama, kao  i numere novijeg datuma.

KARTE ZA TREĆI KONCERT SU U PRODAJI NA BLAGAJNI  MTS DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top