Naslovna » Aktuelno » NINA BADRIĆ PEVA BEOGRAĐANIMA ZA DAN ZALJUBLJENIH! POZNATA REGIONALNA PEVAČICA 14. FEBRUARA U MTS DVORANI

NINA BADRIĆ PEVA BEOGRAĐANIMA ZA DAN ZALJUBLJENIH! POZNATA REGIONALNA PEVAČICA 14. FEBRUARA U MTS DVORANI

 

POZNATA REGIONALNA  PEVAČICA 14. FEBRUARA U MTS DVORANI

Nina Badrić jedna od najcenjenijih  pevačica u regionu pevaće Beograđanima za Dan zaljubljenih. Poznata umetnica, koja ima tri decenije dugu karijeru, nastupiće 14. februara prvi put u mts Dvorani.

Badrićeva koja od početka karijere ne odstupa od kvalitetne muzike, kojom gradi svoj bogat muzički put, na praznik koji slavi ljubav, publici će se još jednom približiti svojim prepoznatljivim romantičnim, ljubavnim izražajem.

Poznata po veoma moćnim interpretacijama, Beograđanima obećava  nezaboravno veče, uz neke od njenih najvećih hitova: Čarobno jutroDodiri od stakla, Dat će nam Bog, Dani i godine, Za dobre i loše dane, Čežnja, Rekao si, Ratujem s tugom...

Badrićeva je, podsetimo, do sada objavila sedam solističkíh albuma, mnogobrojne lajv albume, singlove i duete s eminentnim muzičarima širom  regiona, ali i sveta. Jedna je od najtiražnijih hrvatskih pevačica,  a dobitnica je i osam nagrada Porin, kao i mnogih drugih.

Autorka  je većine svojih pesama, a upravo sa svojom autorskom numerom Nebo predstavila je Hrvatsku 2012. godine na Eurosongu u Bakuu u Azerbajdžanu.  Poslednjom pesmom Pamtim, koju opisuje kao najposebniju dosada, nastavlja plodnu diskografsku karijeru.

KARTE ZA KONCERT SU U PRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top