Naslovna » Aktuelno » “NOVA PLANETA MAJMUNA: KRALJEVSTVO” 8. MAJA PREMIJERNO U BIOSKOPIMA – KARTE U PRODAJI

“NOVA PLANETA MAJMUNA: KRALJEVSTVO” 8. MAJA PREMIJERNO U BIOSKOPIMA – KARTE U PRODAJI

“NOVA PLANETA MAJMUNA: KRALJEVSTVO” 8. MAJA PREMIJERNO U BIOSKOPIMA – KARTE U PRODAJI


U susret nastavku čuvene franšize Planeta mamjuna, a povodom Dana planete Zemlje, 20. i 21. aprila MCF MegaCom Film i ostvarenje “Nova planeta majmuna: Kraljevstvo” biće deo zabavnog i edukativnog događaja pripremljenog u organizaciji Saveza studenata Biološkog fakulteta.

 

Nova akciona avantura 20th Century Studios-a “NOVA PLANETA MAJMUNA: KRALJEVSTVO”, čiju režiju potpisuje Ves Bol (Wess Ball), a glavne uloge tumače Oven Tig, Freja Alen, Kevin Durand, Piter Mejken  i Vilijam H. Mejsi premijerno će biti prikazana u bioskopima 8. maja, za čije prve projekcije se već od danas mogu pronaći karte na blagajnama dvorana.

U susret filmu, a povodom Dana planete Zemlje koji se proslavlja u nedelju 21. aprila, tokom celog vikenda trajaće tematske aktivnosti, a najnovije ostavrenje “Nova planeta majmuna: Kraljevstvo” podržaće organizovani događaj koji priređuje organizacija Saveza studenata Biološkog fakulteta.

Ceo sled trajaće puna dva dana, u subotu 20. aprila, u Botaničkoj bašti ,,Jevremovac” i narednog dana, u nedelju u Beo Zoo Vrtu gde će tokom Ecohunt-a jedan od punktova biti potpuno posvećen evoluciji i majmunima kao vrsti. 
Takmičari će kroz igru imati priliku da se bliže upoznaju sa ovom tematikom, a za pobednike organiyovanog kviza u Botaničkoj bašti sledi nagrada u vidu vaučera za najavljenu premijeru filma, “Nova planeta majmuna: Kraljevstvo”.

Podsetimo, globalna epska franšiza dobila je nastavak priče i sada, nakon Cezarove vladavine upoznaje nas sa nekoliko generacija u budućnosti, gde majmuni kao dominantna vrsta žive u skladu, dok su ljudi primorani da budu “u senci”.

Nakon skoro sedam godina koliko je prošlo od poslednjeg nastavka, reditelj Ves Bol udahnuo je novi život priči, a 20th Century Studio objavio je već tri trejlera za film čija svetska distribucija kreće od četvrtka, 9. maja. 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top