Naslovna » Aktuelno » OBJAVLJEN NAPETI TREJLER ZA NAUČNO-FANTASTIČNI HOROR FILM “OSMI PUTNIK: ROMUL”, KAO I NOVI POSTER FILMA

OBJAVLJEN NAPETI TREJLER ZA NAUČNO-FANTASTIČNI HOROR FILM “OSMI PUTNIK: ROMUL”, KAO I NOVI POSTER FILMA

OBJAVALJEN NAPETI TREJLER ZA NAUČNO-FANTASTIČNI HOROR FILM “OSMI PUTNIK: ROMUL”, KAO I NOVI POSTER FILMA

NA REPERTOARU DOMAĆIH BIOSKOPA OD 15. AVGUSTA

Novi poster i prvi trejler za film “Osmi putnik: Romul” (Alien: Romulus) producenta Ridlija Skota i reditelja Feda Alvareza upravo su objavljeni!

Nakon tizera od pre dva meseca, 20th Century Studios objavio je i prvi trejler za film Osmi putnik: Romul. Naučnofantastični horor naći će se u domaćim bioskopima od sredine avgusta, a kako najavljuje američki studio, novim ostvarenjem uspešna franšiza vraća se svojim korenima.
Dok pretražuje napuštenu svemirsku stanicu, grupa mladih svemirskih kolonizatora suočava se licem u lice sa zastrašujućim oblikom života u univerzumu.
Sinopsis nagoveštava da se priča odvija između događaja koji su se zbili u originalnom naslovu “Osmi putnik” Ridlija Skota koji je sada samo u ulozi producenta filma i “Osmi putnik 2”, čuvenog nastavka Džejmsa Kamerona koji je osvojio dve nagrade Oskar.

Film režira Fede Alvarez, poznat po horor naslovima “Zla smrt” i “Ne diši”, a uloge u filmu tumače: Kejli Spejni, koju smo nedavno gledali u ostvarenju “Prisila”, zatim Dejvid Džonson, Arči Reno, Spajk Fem i drugi. 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top