Naslovna » Aktuelno » OD DANAS PRODAJA KARTA ZA FILM “PRVO PREDSKAZANJE”

OD DANAS PRODAJA KARTA ZA FILM “PRVO PREDSKAZANJE”

 OD DANAS PRODAJA KARTA ZA FILM “PRVO PREDSKAZANJE” 

– OD 4. APRILA NA REPERTOARU BIOSKOPA- 

20th CENTURY STUDIOS OBAJVIO NOVI TREJLER FILMA (VIDEO)

Na blagajnama bioskopa već od danas se mogu pornaći karte za film “Prvo predskazanje” (The First Omen) čije premijerno prikazivanje počinje od četvrtka, 4. aprila, a 20th Century Studios najavio je bioskopski početak prikazivanja objavom još jednog trejlera.

Ova američko-italijanska koprodukcija predpriča je filma koji je pre skoro pola veka nagrađen nagradom Oskar, za najbolju originalnu muziku, a u kom je glavnu ulogu tumačio Gregori Pek.
 Bila je to 1976. kada je Ričard Doner režirao Predskazanje (“The Omen”) u kojem je Demijan, kao potomak đavola predstavljen publici kroz film. Horor ostvarenje je doseglo tada ogroman uspeh, zaradivši na blagajnama preko 60 miliona dolara u Americi, a potom su usledila i druga dva filma, “Damien: Omen II” iz 1978. i “The Final Conflict” iz 1981. godine, od kojih su oba detaljno opisivala Demijana u tinejdžerskom i odraslom dobu.

Rediteljka novog filma koji nas upravo čeka u bioskopima, Arkaša Stevenson kaže da Prvo predskazanje donosi priču čija je radnja smeštena pre popularne verzije filma iz 1976. godine, ali i da je namera da ono može da se gleda kao nezavisan horor naslov.

Glavna glumica Nel Tajger Fri navodi da ovo i jeste predpriča starog bioskopskog hita: 
Da, mi jesmo na početku univerzuma “Predskazanja”. Faktički, mi smo i najvažniji deo. Mi smo originalna priča koja upućuje kako je do određenih stvari u Predskazanju i došlo, tako da će publika konačno imati odgovor na to šta se ranije desilo i ko su sve ljudi iza Demijana.” 

Nel Tajger Fri igra mladu Amerikanku koja je, kako bi započela život u službi crkve, poslata u Rim. Nailazeći na tamu pod čijim uticajem dovodi u sumnju sopstvenu veru, stvari oko nje izmiču kontroli, a zavera koju razotkriva ima za cilj rađanje otelovljenja zla.

Pored mlade glumice, u filmu igraju i čuveni Bil Naj, Sonja Braga, kao i naša Milena Božić.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top